17)O Δήμος Κηφισιάς διεκδικεί και πετυχαίνει υψηλές χρηματοδοτήσεις

Λεζάντα: Γιώργος Θωμάκος, Δήμαρχος Κηφισιάς

O Δήμος Κηφισιάς  διεκδικεί και πετυχαίνει εγκρίσεις υψηλών χρηματοδοτήσεων για έργα υποδομών και αναβάθμισης της καθημερινότητας των πολιτών.

Ήδη έχουν εγκριθεί χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ για επτά (7) προγράμματα του «Φιλόδημου» και δύο (2) από το «Πράσινο Ταμείο».

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος  δήλωσε σχετικά:

«Δουλεύουμε όλοι μαζί υπεύθυνα και συστηματικά αξιοποιώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης, προκειμένου να κάνουμε ακόμα περισσότερα έργα σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη. Στα Προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών και του Πράσινου Ταμείου εξασφαλίσαμε μεγάλες χρηματοδοτήσεις  για αναβάθμιση του εξοπλισμού μας στην Καθαριότητα (νέα απορριμματοφόρα κ.α.)  κι έργα για τη Νέα Γενιά ( Συντήρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου ΔΑΚ Πολιτείας, πυρασφάλεια στα σχολεία). Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους του Δήμου μας που συνεργάζονται στη διεκδίκηση και σε διάφορα στάδια υλοποίησης των έργων καθώς και τους συναρμόδιους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους που εργάστηκαν και εργάζονται για να πετύχουμε ακόμα πιο υψηλούς στόχους».