17)O Γιάννης Καλπούζος στο Διάσελλο και στο Βουλγαρέλι Άρτας

 

Πρόσκληση σε ένα μοναδικό σεργιάνι σε όλα τα βιβλία του Γιάννη Καλπούζου που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, στην Κιβωτό (Διάσελλο, 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας-Τρικάλων).

Για το έργο του θα μιλήσει η φιλόλογος Ροδούλα Χατζηστεφανίδου, θα τοποθετηθεί και θα διαβάσει αποσπάσματα ο συγγραφέας, ενώ ενδιάμεσα θα ερμηνεύονται τραγούδια από το μουσικό συγκρότημα «Λαλητάδες».

Η διάθεση των βιβλίων θα γίνει από το Βιβλιοπωλείο ΚΙΜΩΛΙΑ.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Κυριακή 01/08/2021 στις 20:30 μμ.

 

Ο Σύλλογος Βουλγαρελιωτών Αττικής και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου με τίτλο ΡΑΓΙΑΣ. ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ 1821, στην Πλατεία (έξω από Βακούφικο, Βουργαρέλι Άρτας).

Για τον συγγραφέα και το έργο του θα μιλήσει η Πρόεδρος του Συλλόγου Λουκία Αντωνίου, φιλόλογος.

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Παρασκευή 06/08/2021 και ώρα 20:30 μμ.

 

 

 

 

Η Ελένη Γεωργοστάθη στο Λεωνίδιο Αρκαδίας

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Ελένης Γεωργοστάθη, στον αύλειο χώρο του Πύργου Τσικαλιώτη, στο Λεωνίδιο Άρκαδίας.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Παρασκευή 06/08/2021, 19:30 μμ.