16)«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι»: Η Βίκος Cola «δροσίζει» τη 10η διοργάνωση του πιο αγαπημένου vintage κινηματογραφικού φεστιβάλ!

Η πιο αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων κινηματογραφόφιλων έρχεται για δέκατη χρονιά και έχει για άλλη μία φορά τη δροσιά της Βίκος Cola!
Το κινηματογραφικό Φεστιβάλ Free Cinema-Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι, τιμά τη δεκαετή του επέτειο στο Σινέ Ριβιέρα από τις 22 έως τις 28 Ιουλίου με 16 εξαιρετικές ταινίες. Το θερινό κινηματογραφικό event που διοργανώνει ο κριτικός κινηματογράφου Ηλιας Φραγκούλης, έχει και φέτος τη στήριξη της Βίκος Cola!
Το κοινό θα απολαύσει ένα επετειακό πρόγραμμα με κλασικά φιλμ του παρελθόντος που σπάνια προβάλλονται στη μεγάλη οθόνη, προβολές με κόπιες celluloid και δύο αποκλειστικές πρεμιέρες που θα συζητηθούν! Και όλα αυτά απολαμβάνοντας παγωμένη Βίκος Cola!
Η δίψα για σινεμά και η δίψα του καλοκαιριού, «σβήνουν» στη Ριβιέρα παρέα με τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος ! Για άλλη μία χρονιά, η Βίκος Cola θα ταξιδέψει τους θεατές σε νέες γευστικές, δροσιστικές, καλοκαιρινές διαδρομές!