8) 21 δημοφιλείς προσωπικότητες στηρίζουν το έργο του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ

Με τη συμμετοχή τους στη Φιλανθρωπική Λαχειοφόρο του ΔΕΣΜΟΥ που θα διεξαχθεί διαδικτυακά από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, 21προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, της τέχνης, της επιστήμης κ.α. υποστηρίζουντο έργο και τις δράσεις του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ, προσφέροντας την ευκαιρία σε 21 τυχερούς να πραγματοποιήσουν live video συνομιλία μαζί τους.
Η υποστήριξη του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ και η ενίσχυση της κοινωνικής του προσφοράς είναι ο «κοινός δεσμός» που ένωσε 21 προσωπικότητες, όπως οι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Άννα Βίσση, Κατερίνα Βρανά, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Μαρία Ευθυμίου, Βασίλης Καλλίδης, Σμαράγδα Καρύδη κ.α.
Με την αγορά ενός ή περισσότερων λαχνών, 21 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να κερδίσουν live video συνομιλίες με τις αγαπημένες τους προσωπικότητες και να συμβάλουν στην ενίσχυση του έργου του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ. Οι λαχνοί θα διατίθενται έως τις 2 Νοεμβρίου 2021 μέσα από το site του ΔΕΣΜΟΥ www.desmos.org ή και απευθείας στο www.ticketmaster.gr στην ενότητα “Λοιπά Θεάματα”.  Όλα τα έσοδα της λαχειοφόρου θα διατεθούν για την ενίσχυση του ΔΕΣΜΟΥ και του έργου του.

2 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεργασία της LG και του Ιδρύματος, με τίτλο «Η τέχνη συναντάει την τεχνολογία»

Σε κοινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Βασίλη &; Ελίζας Γουλανδρή στην Αθήνα, παρουσιάστηκε η πρωτοποριακή συνεργασία της LG Electronics (LG) και του Ιδρύματος, με τίτλο
«Η τέχνη συναντάει την τεχνολογία». Μέσα από αυτή τη συνέργεια, δίνεται η δυνατότητα στους λάτρεις των εικαστικών να «φιλοξενήσουν» στο σπίτι τους μερικά από τα διασημότερα έργα τέχνης, τα οποία ανήκουν στη Συλλογή του Ιδρύματος και πλέον θα είναι διαθέσιμα στο Gallery Mode των τηλεοράσεων LG OLED που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2021, αλλά και σε εκείνες που θα κυκλοφορήσουν το 2022. Επιπλέον, η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα LG τηλεοράσεων με webOS. Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο ενός παγκόσμιου εγχειρήματος της LG Electronics, που φιλοδοξεί να συνδυάσει την τέχνη με την τεχνολογία σε διεθνή κλίμακα.