12)ΑΒ Βασιλόπουλος: Σημαντική διάκριση στα Impact Bite Awards 2021

λΕΖΑΝΤΑ: Από αριστερά, ο Παναγιώτης Ζάχος, Financial Analyst της ΑΒ Βασιλόπουλος και η Κική Κορωνάκη, Financial System Manager της ΑΒ Βασιλόπουλος, με το βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών», για το πρόγραμμα AB RPA Factory

Καινοτομία. Αξιοποίηση της τεχνολογίας για την απλοποίηση διαδικασιών. Μεράκι. Έμπνευση. Ομαδικότητα. Αφοσίωση. Εμπιστοσύνη στο καινούργιο. Όλα αυτά ήταν που «χάρισαν» στην ομάδα της ΑΒ Βασιλόπουλος το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών», για το πρόγραμμα AB RPA Factory (Ρομποτική Αυτοματοποίηση Διεργασιών – Robotic Process Automation – RPA), στα φετινά Impact Bite Awards. Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που προχώρησε στην ένταξη των λύσεων RPA στις λειτουργικές της διαδικασίες και επένδυσε στη δημιουργία εξειδικευμένης ομάδας προγραμματιστών RPA. Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, καινοτομία και ευκολία στον καθημερινό τρόπο εργασίας των ανθρώπων της, απελευθερώνοντάς τους από συγκεκριμένες, επαναλαμβανόμενες διαδικασίες και δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να εστιάζουν σε εργασίες που προσφέρουν μεγαλύτερη αξία τόσο στους ίδιους όσο και στους πελάτες της αλυσίδας.

2 DELTIOOO

Η D-Link ανακοινώνει την ολοκαίνουργια σειρά
EAGLE PRO AI Wi-Fi 6 Smart Router

Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες δικτύωσης και συνδεσιμότητας, ανακοινώνει τον ολοκαίνουργιο δρομολογητή R15 Eagle Pro AI AX1500. Το νέο προϊόν συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6 με την τεχνητή νοημοσύνη, προσφέροντας απίστευτη κάλυψη και ταχύτητα Wi-Fi, καθώς και ένα συνεχώς βελτιστοποιημένο δίκτυο, ιδανικό για οικιακή χρήση και μικρές επιχειρήσεις.
Ο νέος δρομολογητής «R15 Eagle Pro AI AX1500» προσφέρει ασύρματες ταχύτητες τεχνολογίας dual-band έως και 1,500 Mbps, παρέχοντας Wi-Fi υψηλής ταχύτητας με αυξημένο εύρος σήματος, αξιοπιστία και κάλυψη έως και 320 τετραγωνικά μέτρα. Εξασφαλίζοντας μία Wi-Fi εμπειρία πιο τέλεια από ποτέ, ο νέος δρομολογητής «R15 Eagle Pro AI AX1500» αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιθυμούν σταθερό Wi-Fi με σχεδόν μηδενικές παρεμβολές.