15) Διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση για παιδιά, με αφορμή το βιβλίο «100 απλές δραστηριότητες STEAM για μικρούς επιστήμονες και καλλιτέχνες»

Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Άντρεα Σκάλτζο-Γι 100 ΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ STEAM ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, στις 7 το απόγευμα.
Η συγγραφέας του βιβλίου θα σας περιμένει με πέντε μοναδικά πειράματα μέσα από τα οποία θα σας γνωρίσει τον κόσμο του STEAM. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα πρώτα σας live πειράματα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με διαδοχική μετάφραση. Στο τέλος θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση και ερωτήσεις.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, συντονιστείτε στις 24/9/2021, στις 7 μ.μ., στο #PublicEventsGoSocial. Για παιδιά από 4 ετών και τους γονείς τους.

Ο Άγης και τα τερατάκια του

Γεια σου! Είμαι ο Άγης Πιανόλα. Δεν το ξέρεις ακόμα, αλλά αργά η γρήγορα θα γίνουμε φίλοι. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήμουν ένα συνηθισμένο παιδί: πήγαινα στο σχολείο, δεν έβρισκα τις εργασίες μου, έτρωγα πίτσα… Τη μέρα όμως που γνώρισα τον κύριο Πλατς άλλαξαν όλα.
Σειρά: Ο Άγης και τα τερατάκια του
Τα βιβλία με τις περιπέτειες του Άγη έχουν πουλήσει ήδη 500.000 αντίτυπα και μεταφράζονται σε 18 γλώσσες. Του Copons Zaume
Εικονογράφηση: Λιλιάνα Φορτούνι |Μετάφραση: Ελένη Τουλούπη. Aπό τις εκδόσεις Κέδρος.