3)Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα σας αγαπημένοι SayYessers!!!

Μαζί με τα σχολεία ξεκίνησαν και οι δραστηριότητες… Ωραία…

Η μικρή χορό και κολυμβητήριο, ο μεγάλος αγγλικά, taekwondo και ρομποτική. Και για να σε προλάβω όχι δεν είναι επιλογή μου να φορτώσω δραστηριότητες τα παιδιά γιατί εκτός από τα αγγλικά που σε γενικές γραμμές μάλλον τα επέβαλα, όλα τα υπόλοιπα είναι δική τους απόφαση.

Κάπως έτσι ξεκινάει η χρονιά για μας, αλλάζοντας ρούχα και διάθεση μέσα σε ένα αυτοκίνητο που “τρέχει” να προλάβει να είναι στην ώρα τους οι μικροί μας εξερευνητές.

Πολλές φορές έξω από τις σχολές,  χορού ή πολεμικών τεχνών δεν έχει σημασία, αναγνωρίζω και άλλους γονείς που περνούν την εβδομάδα των Παθών να τα προλάβουν όλα, όπως και εγώ. Μπορεί τελικά να μη μιλήσουμε ποτέ, όμως συνεννοούμαστε με τα μάτια, όταν ανταλλάσσουμε βλέμματα υποστήριξης και συμπόνοιας ενώ ταυτόχρονα σκεφτόμαστε τι σνακ θα φτιάξουμε για βραδινό. (Παρακάτω σας έχω λύση και γι αυτό, γιατί η αγαπημένη Δωδώνη μας έχει τη λύση και στα σνακς, thank me later).

Εσείς πως τα προλαβαίνετε όλα, αν, τα προλαβαίνετε; Πείτε μου κάποιο tip για να το μοιραστώ μέσα από αυτή τη στήλη, μήπως και βοηθήσουμε κανένα έρημο γονιό να μην τρέχει σαν το Road Runner.

Επίσης σκέφτομαι να ξεκινήσω μόνιμη στήλη για γρήγορα σνακ αλλά και γεύματα για το σχολείο, να παίρνουμε ιδέες και να γλιτώνουμε χρόνο και φαιά ουσία. Τι λες; Θα με βοηθήσεις; Στείλε μου τα δικά σου γρήγορα σνακς και υπόσχομαι να σε κάνω εικόνισμα Oxford English Dictionary Social media Face with Tears of Joy emoji Laughter, laughing, laugh out loud emoji, smiley, internet png | PNGEgg

Tip of the Day: Να έχεις πάντα στο ψυγείο σου τυρί του τοστ, γιατί το παρακάτω θέμα είμαι σίγουρη ότι θα σε εμπνεύσει.