6)Για 9η συνεχόμενη χρονιά, οι εθελοντές της Κωτσόβολος στηρίζουν την «Κιβωτό του Κόσμου»

Η ομάδα εθελοντών της Κωτσόβολος συγκέντρωσε σχολικά είδη, τρόφιμα και είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής για τις οικογένειες που στηρίζονται από την «Κιβωτό του Κόσμου». Για 9η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρία και οι εθελοντές της κατάφεραν να προσφέρουν πάνω από μισό τόνο πράγματα και τα παρέδωσαν την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου με παρουσία εθελοντών της εταιρείας.

Η Κωτσόβολος υλοποιεί κάθε χρόνο πάνω από 100 δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, έχοντας στο πλευρό της πιστούς εθελοντές από το ανθρώπινο δυναμικό της. Με διαχρονικές δράσεις, όπως το Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια, η Ημέρα Καλής Πράξης, το Δεύτερο Σπίτι, η στήριξη των Κοινωνικών μας Εταίρων, «Χαμόγελο του Παιδιού», «Κάνε Μία Ευχής Ελλάδος», ΕΛΕΠΑΠ, «Κιβωτός του Κόσμου», αλλά και σημαντικές μεμονωμένες ενέργειες η εταιρεία επιστρέφει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που έχει λάβει από τους πελάτες της στα 71 χρόνια λειτουργίας της και κάνει πράξη τη φιλοσοφία της για μία καλύτερη ζωή.

2 δελΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Nikon παρουσίασε δύο νέα μοντέλα κιαλιών

Η Nikon παρουσίασε δύο νέα μοντέλα κιαλιών στη γκάμα των προϊόντων Sport Optics: τα MONARCH M7 και MONARCH M5. Σχεδιασμένα για τους λάτρεις της φύσης και της υπαίθρου, τα δύο νέα μοντέλα προσφέρουν μια ευκρινή και πιστή όψη του εξωτερικού κόσμου, ενώ διαθέτουν επανασχεδιασμένα, ανθεκτικά και κομψά σώματα. Συνδυάζοντας την οπτική τελειότητα με την εξαιρετική ευκολία στον χειρισμό, αυτά τα κιάλια διατίθενται σε μια ποικιλία διαφορετικών διαμορφώσεων, ώστε να διασφαλίσουν ότι υπάρχει ένα μοντέλο MONARCH για όλες τις αναζητήσεις.
Είτε είστε ένθερμος παρατηρητής πτηνών είτε φανατικός λάτρης της άγριας φύσης, τα κιάλια MONARCH M7 είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσάς. Από τον εντοπισμό πτηνών που πετούν γρήγορα μέχρι την αναζήτηση άγριων ζώων στη φωλιά τους, παρέχουν σταθερή ποιότητα εικόνας. Τα εντυπωσιακά MONARCH M5 είναι κατάλληλα τόσο για χόμπι υψηλής ενεργητικότητας, όπως η ορειβασία και η πεζοπορία, όσο και για πιο χαλαρωτικές δραστηριότητες, όπως το κάμπινγκ.