6)Η HUAWEI καλωσορίζει την εφαρμογή G App για το πρόγραμμα πιστότητας του ΓΕΡΜΑΝΟΥ στο HUAWEI AppGallery

Το HUAWEI AppGallery, το κατάστημα εφαρμογών της HUAWEI, αποτελεί πλέον ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών παγκοσμίως. Έχοντας σημειώσει σε μικρό χρονικό διάστημα επιτεύγματα που μαρτυρούν την αδιάκοπη ανάπτυξή του, το HUAWEI AppGallery
εμπλουτίζεται διαρκώς με γνωστά και χρήσιμα apps. Σημαντική προσθήκη αποτελεί και η εφαρμογή GApp της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Η HUAWEI σε συνεργασία με τον ΓΕΡΜΑΝΟ, επιβραβεύει τους νέους G App χρήστες με μία μοναδική προσφορά: από σήμερα και για ένα (1) μήνα, όσοι χρήστες κατεβάσουν μέσα από το AppGallery την εφαρμογή G App και κάνουν εγγραφή, θα κερδίζουν αυτομάτως 5.000 G App
αξίας 10 ευρώ για τις επόμενες αγορές τους στον ΓΕΡΜΑΝΟ και στο germanos.gr. Μπες στο HUAWEI AppGallery, κατέβασε την εφαρμογή της ΓΕΡΜΑΝΟΣ (G App), κάνε εγγραφή και κέρδισε πόντους αξίας 10 ευρώ.

2 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Olympic Day Run” Greece 2021: Ο Μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου ανύψωσε τη χώρα στον παγκόσμιο Ολυμπιακό χάρτη

Το “Olympic Day Run” Greece,  ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου της χώρας, διοργανώθηκε για 4 η χρονιά υπό την
αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για να τιμήσει τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, στέλνοντας μήνυμα παγκόσμιας αλληλεγγύης, ενότητας και ελπίδας.
Σύσσωμη η Ολυμπιακή οικογένεια βρέθηκε στη γραμμή εκκίνησης
Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, διακεκριμένοι αθλητές και προπονητές, αθλητικοί σύλλογοι και σωματεία από όλη τη χώρα, καθώς και ενεργοί πολίτες έδωσαν ραντεβού στη γραμμή εκκίνησης του υπέρτατου Ολυμπιακού δρομικού γεγονότος της χώρας. Στην απόλυτα covid-safe Ολυμπιακή διοργάνωση, μικροί και μεγάλοι έτρεξαν τιμώντας το Ολυμπιακό πνεύμα και το «Ευ Αγωνίζεσθαι». Το Olympic Day Run GREECE ένωσε τις δυνάμεις του με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Με κάθε εγγραφή στα πακέτα κοινωνικής προσφοράς των Αγώνων 10, 5 ή 2 χλμ. οι συμμετέχοντες πρόσφεραν από 3 ευρώ στον αδιάκοπο αγώνα του Οργανισμού να έχει κάθε παιδί όλα όσα αξίζει και δικαιούται.