13)Η Samsung πραγματοποίησε workshop για εταιρίες logistics, παρουσιάζοντας τη λειτουργία Knox Capture

Η Samsung Electronics Hellas διοργάνωσε workshop για εταιρίες με δραστηριότητα στον τομέα των logistics.
Κατά τη διάρκεια του workshop, εκπρόσωποι των εταιριών που παρευρέθησαν είχαν την ευκαιρία να δουν τις δυνατότητες σκαναρίσματος των επαγγελματικών ανθεκτικών συσκευών Samsung, μέσω του Knox Capture, καθώς και τη δυνατότητα περαιτέρω αναβάθμισης των συσκευών, σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό της KOAMTAC.
Με την υποστήριξη του ασφαλούς οικοσυστήματος Knox, το Knox Capture της Samsung αποτελεί μια εύχρηστη λύση, που προσφέρει ταχύτερη, ασφαλέστερη και ευκολότερη σάρωση barcode για επαγγελματικές εφαρμογές, με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

DELTIO TYPOY 2

Η Nokia παρουσιάζει το πιο οικονομικό 5G τηλέφωνο της Nokia – το Nokia G50

Η HMD Global, η αντιπρόσωπος εταιρία των κινητών
τηλεφώνων Nokia, ανακοινώνει το νέο μέλος της G συλλογής. To Nokia G50 που αποτελεί το πιο οικονομικά προσιτό 5G Nokia κινητό μέχρι στιγμής, με τη φημισμένη φινλανδική ποιότητα που διαρκεί στον χρόνο.
Είναι ήδη έτοιμο να υποδεχτεί το Android 12 και τα
λογισμικά που θα ακολουθήσουν, ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση στις πιο σύγχρονες εφαρμογές. Οι μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας είναι εγγυημένες για τουλάχιστον τρία χρόνια, προφυλάσσοντας τις ιδέες και τις αγαπημένες σας στιγμές.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3

Σε λίγες ημέρες κοντά σας, το Νέο Ηλεκτρονικό Κατάστημα HUAWEISTORE.GR

Σε λίγες ημέρες για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται το νέο e-shop Huaweistore.gr φέρνοντας μια Νέα Εμπειρία Ηλεκτρονικών Αγορών στους καταναλωτές! Το Huaweistore.gr θα αποκαλυφθεί σύντομα και μαζί του θα φέρει μοναδικά οφέλη σε όλη την προϊοντική γκάμα τεχνολογικών προϊόντων της HUAWEI, καθώς επίσης πολλές εκπλήξεις και μοναδικά δώρα! Με κάθε Προ-Εγγραφή στο Huaweistore.gr για λίγες ακόμη ημέρες έως και το επίσημο λανσάρισμα του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, ο τελικός χρήστης θα λαμβάνει αυτόματα μέρος σε Τριπλή Κλήρωση για Δώρα έως 1.200€ καθώς επίσης και προσωποποιημένο Κουπόνι Έκπληξη για την πρώτη του αγορά!