12)Η STIRIXIS Group εγκαινίασε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο «Workplaces of Prosperity»

ΛΕΖΑΝΤΑ

Έλενα Αθανασούλα, Κώστας Φραγκογιάννης – Υφυπουργός Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας, Αλέξανδρος Αθανασούλας

Οι νέες τάσεις που διαμορφώνονται στο εργασιακό περιβάλλον στην μετά Covid-19 εποχή και οι άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις στον σχεδιασμό της εργασιακής στρατηγικής και του εργασιακού χώρου βρέθηκαν στο επίκεντρο του πρώτου «Workplaces of Prosperity» event, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 στο Golf Club της Γλυφάδας. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, παρευρέθηκαν επιχειρηματίες, διευθύνοντες σύμβουλοι και στελέχη, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες, να ανταλλάξουν απόψεις για τον εργασιακό χώρο του μέλλοντος και να έρθουν σε προσωπική επαφή με αναγνωρισμένους ηγέτες του κλάδου.

Με μότο «When nothing is certain, everything is possible», το «Workplaces of Prosperity» άνοιξε την αυλαία της πρωτοποριακής σειράς events, που βασίζεται στην συστημική μεθοδολογία της STIRIXIS Group για εξασφάλιση μακροχρόνιας ευημερίας στις επιχειρήσεις. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, υπεύθυνος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, κος Κώστας Φραγκογιάννης,