12)KRAFT Paints: Χορήγησε χρώματα για την τοιχογραφία στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης στη Θεσσαλονίκη

 

Η KRAFT Paints σε συνεργασία με την ΜΚΟ “Free & Union” προχώρησε στην υποστήριξη της δράσης “Art 4 Cause” μέσω της παροχής χρωμάτων για την υλοποίηση της τοιχογραφίας με θέμα την ανακύκλωση, η οποία υλοποιήθηκε στην Αντιδημαρχία καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη χορηγία έρχεται να αναδείξει το πράσινο προφίλ της KRAFT Paints, η οποία συμβάλλει ενεργά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, καθώς ήταν η πρώτη εταιρία που επένδυσε και εισήγαγε ανακυκλωμένο δοχείο το 2012. Η εταιρία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μείωση του όγκου των πλαστικών απορριμμάτων, γεγονός που αποδεικνύεται από το συνολικό βάρος ανακυκλωμένου πλαστικού που έχει χρησιμοποιήσει, το οποίο είναι μεγαλύτερο από 45 τόνους.

Η “Free & Union”, μέσω της δράσης “Art 4 Cause” στοχεύει στη διάδοση μηνυμάτων σχετικά με τη βιωσιμότητα μέσα από εικαστικές τοιχογραφίες που ομορφαίνουν την πόλη. Η KRAFT Paints παραχώρησε υψηλής ποιότητας σιλικονούχα ακρυλικά χρώματα για εξωτερική χρήση από την σειρά “4 Seasons”.