14)Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα επιστρέφει στο Μαρκόπουλο!

Το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο θα φιλοξενήσει φέτος  τα Βαλκανικά Πρωταθλήματα 2021 στα δύο ιππικά αθλήματα, την Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία. 

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων θα γίνει στο Ολυμπιακό ιπποδρόμιο με χόρτο από 16 έως και 19 Σεπτεμβρίου, ενώ το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας θα γίνει το τριήμερο 17- 19 Σεπτεμβρίου στο ιπποδρόμιο με άμμο. 

Οι αγώνες  διεξάγονται με βάση τα εγκεκριμένα Υγειονομικά Πρωτόκολλα των δύο αθλημάτων, ενώ επιτρέπεται η είσοδος  σε θεατές έως το 60% της χωρητικότητας των δύο σταδίων. Οι θεατές άνω των 15 ετών πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης εν ισχύ. Οι θεατές ηλικίας 12-15 ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό αποτέλεσμα PCR test 48 ωρών ή Rapid test 24 ωρών και οι θεατές κάτω των 12 ετών αρνητικό αποτέλεσμα Self-test, της ίδιας ημέρας.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming μέσα από το κανάλι Clippmyhorse.tv https://www.clipmyhorse.tv/en_EU/ αλλά και στο site της ΕΟΙ στο live streaming https://www.hef.gr/index.php/en/live-streaming-en.