6)Ξεκινούν τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Accademia Pizzaioli για το Ακαδημαϊκό έτος 2021-2022!

Επιστροφή στα «θρανία» για τους Pizzaioli της παγκοσμίου φήμης ιταλικής Σχολής Accademia Pizzaioli καθώς ξεκινούν τα τμήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης των σπουδαστών της. 

Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 ξεκινούν τα πρώτα τμήματα του νέου έτους για τους Pizzaioli της Σχολής, όπου ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα μπορούν να ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας. Επίσης, από τις 18 Οκτωβρίου 2021 έως τις 22 Οκτωβρίου 2021, η Accademia Pizzaioli δίνει την ευκαιρία και σε επαγγελματίες Pizzaioli να τελειοποιήσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους λαμβάνοντας Δίπλωμα με παγκόσμια αναγνώριση!

Η Accademia Pizzaioli ήρθε και στην Ελλάδα για να προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και εξειδίκευση στην ιταλική κουλτούρα της γαστρονομίας, με το δοκιμασμένο και επιτυχημένο εκπαιδευτικό της σύστημα, συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας όπου συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές. 

Μετά τη λήξη του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας, χορηγείται στους σπουδαστές Πιστοποίηση με Διεθνή ισχύ, που τους επιτρέπει να τη χρησιμοποιούν σε οποιοδήποτε κράτος παγκοσμίως επιθυμούν.