15) 2ο Ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας: Από 7 έως 9 Οκτωβρίου με δωρεάν πρόσβαση για το κοινό

Το Πολυσυνέδριο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» Panorama.vfairs.com, η μεγαλύτερη εκδήλωση τα τελευταία δέκα χρόνια για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων, επιστρέφει για 2 η χρονιά στο ψηφιακό περιβάλλον συνδυάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών με Career Days.
Μέσα από μια ανανεωμένη και ακόμα πιο διαδραστική πλατφόρμα, σημαντικούς εισηγητές, πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών και ψηφιακά περίπτερα 40+ σημαντικών επιχειρήσεων, το Πολυσυνέδριο
προσκαλεί το νεανικό κοινό να ‘συντονιστεί’ από 07 έως 09 Οκτωβρίου και να το παρακολουθήσει ψηφιακά με δωρεάν πρόσβαση.
Το 2ο Ψηφιακό Πανόραμα η πιο σημαντική διαδικτυακή συνάντηση νέων ηλικίας 18-30 ετών και του κόσμου των επιχειρήσεων συνεχίζει, και φέτος, να παρέχει δωρεάν ευκαιρίες ενημέρωσης σε φοιτητές και νέους ώστε ν’ αποκτήσουν πολύτιμη γνώση και εφόδια για τις μελλοντικές επαγγελματικές τους αποφάσεις, τις τάσεις και τις ευκαιρίες απασχολησιμότητας που δημιουργούνται σε κομβικούς
τομείς της οικονομίας, καθώς και να διατηρήσει ζωντανή τη σχέση των νέων με το ελληνικό επιχειρείν.

2 THEMA

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ  ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ: Η μουσική συνάντηση της χρονιάς έρχεται στο Christmas Theater!

Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης, για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί. Ήταν θέμα χρόνου να συνυπάρξουν καλλιτεχνικά γιατί το συζητούσαν και το οραματίζονταν εδώ και πολλά χρόνια. Από τις 11 Οκτωβρίου θα τους απολαύσουμε στη σκηνή του Christmas Theater, σε μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική μουσική παράσταση με τραγούδια που αγάπησε η Ελλάδα και μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο. Θα είναι μια σπάνια ευκαιρία να χειροκροτήσουμε τους δύο κορυφαίους ερμηνευτές μαζί στην μεγαλύτερη καλλιτεχνική συνάντηση της χρονιάς. Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης, δίνουν χαρά και δύναμη στο κοινό τους, με το μοναδικό τους ρεπερτόριο και την ασύγκριτη σκηνική τους ενέργεια.
Παραστάσεις:
Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 20:30
Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 20:30
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 20:30
Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 20:30

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 21:00

Προπώληση εισιτηρίων
www.ct.gr
τηλεφωνικά στο 211 77 01 700
και στο δίκτυο viva.gr