7) Απόλαυση όλο τον χρόνο με δωρεάν πίτσες l’artigiano!

Η l’artigiano γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο το μήνα της πίτσας, δηλαδή τον Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί τις τελευταίες δεκαετίες, και προσφέρει στο κοινό απολαυστική πίτσα για έναν ολόκληρο χρόνο!
Ειδικότερα, η l’artigiano διοργανώνει στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram τον πιο λαχταριστό διαγωνισμό προσφέροντας ως έπαθλο τις άκρως απολαυστικές πίτσες της.
Θέλοντας να ανταποδώσει στο κοινό την αγάπη και τη στήριξη που λαμβάνει καθημερινά, θα προσφέρει σε έναν τυχερό νικητή τις αγαπημένες πίτσες του για κάθε στιγμή μέσα στο έτος! Με 3 απλά βήματα το κοινό μπορεί να πάρει μέρος και να διεκδικήσει το πιο νόστιμο έπαθλο, το οποίο θα μπορεί να εξαργυρώσει μέσω ενός μοναδικού κωδικού με τις παραγγελίες του στο site l’artigiano. Ο διαγωνισμός βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 24 Οκτωβρίου 2021 .
Η l’artigiano δημιουργεί αφορμές ώστε οι pizza lovers να απολαμβάνουν τις αφράτες, τραγανές και σούπερ γευστικές πίτσες l’artigiano 365 ημέρες το χρόνο, σε κάθε περίσταση, μόνοι ή με την παρέα τους.

Say Yes …and Get Ιmpressed!

Η μεγαλύτερη πίτσα στον κόσμο με τα 254 τυριά!

Το προηγούμενο ρεκόρ Γκίνες με την πίτσα 30 cm καταρρίφθηκε το 2020 καθώς ο Bruel  έφτιαξε μια πίτσα με 254 διαφορετικά είδη τυριών!

Η κρίση βασίστηκε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από γάλλο YouTuber ταξιδιών και γαστρονομίας, FlorianOnAir, το οποίο καταγράφει τη διαδικασία δημιουργίας της πρωτοποριακής πίτσας του Bruel.

Ο Bruel έπρεπε να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ μιας πίτσας με 154 είδη τυριών που είχε ένας Αυστραλός. Η πίτσα των 254 τυριών κόστισε 1.000 δολάρια.

Ο δημιουργός της πελώριας πίτσας θεωρούσε ότι ο τίτλος της μεγαλύτερης πίτσας στον κόσμο πρέπει να ανήκει στη Γαλλία, μια χώρα γνωστή για την αγάπη της για το τυρί. Μετά από προσεκτική δειγματοληψία και αφού ζυγίστηκε κάθε μερίδα τυριού για δύο ώρες, ο Bruel μπόρεσε να συνθέσει τη δημιουργία του, για την οποία χρησιμοποίησε τυριά βάρους 680 γραμμαρίων. Δεν αναφέρθηκε βέβαια πόσες θερμίδες έχει συνολικά η μεγαλύτερη πίτσα στον κόσμο!

Λίγοι τυχεροί μπόρεσαν να δοκιμάσουν την ιδιαίτερη αυτή πίτσα καταβάλλοντας περίπου… 60 δολάρια ανά τεμάχιο.