6) Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Έκτη ισχυρότερη παρουσία η Ελλάδα στην 36η Anuga

Με την Ελλάδα να κατατάσσεται στο ΤΟΡ 10 των ισχυρότερων συμμετοχών και συγκεκριμένα στην 6η θέση, έπεσε η αυλαία της 36ης Anuga, της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης τροφίμων και ποτών.

Η φετινή Anuga, την οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, έλαβε χώρα από τις 09 -13/10/2021, στην Κολωνία, με περισσότερους από 70.000 επισκέπτες από 169 χώρες (76% εκτός Γερμανίας) και περισσότερους από 4.600 εκθέτες από 98 χώρες.

Η συμμετοχή της Ελλάδας ήταν για άλλη μια φορά δυναμική, με 172 φυσικούς εκθέτες, που κάλυψαν 4.120 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας, και 13 ψηφιακούς εκθέτες. Διοργανωτής του Εθνικού Περίπτερου ήταν ο Enterprise Greece Invest & Trade, ο κρατικός φορέας του Υπουργείου Εξωτερικών, ενώ η παρουσία της Ελλάδας στην Anuga 2021 ενισχύθηκε και από τις Ελληνικές Ομαδικές Συμμετοχές των εταιρειών  GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE και Promo Solution καθώς και από πολλούς μεμονωμένους Έλληνες εκθέτες. Η επόμενη Anuga θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2023.

 

2 ΘΕΜΑ

Η Eurolife FFH αναβαθμίζει την υπηρεσία άμεσης αποζημίωσης κατοικίας

Μία από τις κύριες δεσμεύσεις της Eurolife FFH είναι να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει στους ασφαλισμένους της, προκειμένου να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες και τις επιδιώξεις τους. Για τον λόγο αυτό, η εταιρία προχωρά σε μια σημαντική αναβάθμιση της υπηρεσίας άμεσης αποζημίωσης κατοικίας, αναπροσαρμόζοντας το όριο του κόστους αποκατάστασης για ζημιές κατοικιών από 3.000 σε 10.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση έρχεται ως «απάντηση» στην πολύ θετική ανταπόκριση των ασφαλισμένων της Eurolife FFH κατά το πρώτο εξάμηνο εφαρμογής της υπηρεσίας άμεσης αποζημίωσης, προσφέροντάς τους ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία για την αντιμετώπιση απρόοπτου συμβάντος. Μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για «τέσσερις μήνες δωρεάν» στα νέα συμβόλαια ασφάλισης κατοικίας, η εταιρεία προχωρά σε μία ακόμα ουσιαστική παροχή, αποδεικνύοντας ότι οι ασφαλισμένοι της είναι στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών της και σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη ασφάλιση, που με βάση και τα πρόσφατα φυσικά φαινόμενα δείχνει πιο επίκαιρη από ποτέ.