13) EMMA SHAPPLIN – ALESSANDRO SAFINA, με Ζωντανή Ορχήστρα και Χορωδία στο Christmas Theater

Για πρώτη φορά, η ανεπανάληπτη Γαλλίδα ντίβα της ποπ όπερας συναντά έναν συναρπαστικό Ιταλό τενόρο! Δύο χρόνια μετά τη μεγάλη της επιτυχία με τις δύο sold out συναυλίες στο Christmas Theater, η Emma Shapplin έρχεται ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά με μια σύμπραξη που θα είναι το συναυλιακό γεγονός της χρονιάς!
Δίπλα της θα έχει τον διάσημο Ιταλό τενόρο, Alessandro Safina.

H Emma Shapplin μετά την τεράστια επιτυχία του «Spente le stelle» αλλά και τις απίστευτες πωλήσεις του πρώτου της άλμπουμ «Carmine Meo» που ξεπέρασε τα 2.000.000 αντιτύπων και έγινε πολύ-πλατινένιο σε πάνω από 25 χώρες, η καριέρα της απογειώθηκε. Ο Αλεσσάντρο Σαφίνα είναι ένας ακόμα σημαντικός εκπρόσωπος της ποπ όπερας. Έγινε διάσημος με το άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2002 με τίτλο «Pop Opera» το οποίο ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο πωλήσεις. Εκεί μας παρουσίασε και την μεγάλη του επιτυχία, το τραγούδι «Luna». Μπορείτε να τους απολαύσετε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 στο Christmas Theater.

 

2 DELTIO

Florence: η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη

Ένα παιδί-θαύμα που αγαπά τη μουσική μεγαλώνοντας γίνεται μία σοπράνο που δεν μπορεί να πετύχει ούτε μία σωστή νότα. Παρόλα αυτά αποκτά φανατικούς φίλους που την ακολουθούν και την χειροκροτούν, κι ας είναι οι ερμηνείες της είναι για γέλια και για κλάματα: η Florence Foster Jenkins, το μουσικό φαινόμενο της δεκαετίας του ’40, έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος της και άφησε εποχή όχι μόνο με τις φάλτσες νότες της, αλλά και με την αγάπη της για τη μουσική και τους μουσικούς!

Τη διασκεδαστική αλλά και γλυκόπικρη ιστορία της φάλτσας ντίβας Florence Foster Jenkins διασκευάζει και σκηνοθετεί  η Θέμις Μαρσέλλου, με την σούπερ σταρ της stand up comedy Κατερίνα Βρανά στο ρόλο της Φλόρενς και τον πολυτάλαντο Γιώργο Καπουτζίδη, τον οποίο επιτέλους ξαναβλέπουμε στο θέατρο μετά από καιρό, στον ρόλο του συντρόφου και μάνατζέρ της, St Clair Bayfield.  Πρεμιέρα 15 Νοεμβρίου 2021 στο θέατρο Ήβη.