13)H TeamViewer παρέχει λύσεις συνδεσιμότητας για το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα απομακρυσμένης εξυπηρέτησης της Gruppo Cimbali

Η Gruppo Cimbali, ένας παγκόσμιος κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών μηχανών καφέ, χρησιμοποιεί την TeamViewer για να ξεκινήσει ένα νέο παγκόσμιο πρόγραμμα απομακρυσμένης εξυπηρέτησης για τους εταιρικούς της πελάτες. Χάρη στην ασφαλή λύση συνδεσιμότητας της TeamViewer, οι τεχνικοί της Cimbali ή ένας από τους διανομείς της μπορούν να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση στις μηχανές των πελατών για να επιλύσουν γρήγορα προβλήματα
και, ως εκ τούτου, να μειώσουν τον χρόνο διακοπής λειτουργίας της μηχανής και να ελαχιστοποιήσουν την απώλεια εσόδων για τον πελάτη.

Η νέα υπηρεσία της Gruppo Cimbali εστιάζει κυρίως σε υποθέσεις τεχνικής υποστήριξης που σχετίζονται τόσο με ζητήματα λογισμικού όσο και με χειροκίνητα λάθη. Οι πρώτες προβλέψεις αποκάλυψαν ότι η απομακρυσμένη εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να μειώσει το κόστος ταξιδιού για τεχνικούς έως και 50 τοις εκατό και, ταυτόχρονα, να αυξήσει την αποδοτικότητα της εργασίας τους έως και 20 τοις εκατό. Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη για μηχανές των εμπορικών σημάτων LaCimbali και Faema της Gruppo Cimbali.

 

2 deltio

 

HUAWEI nova 9: Ένα κομψό smartphone για όλους

Το HUAWEI nova 9 με τον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του, σε δύο χρωματικές παραλλαγές –Starry Blue και Black– είναι ένα κομψό αξεσουάρ που συμπληρώνει το στυλ των χρηστών. Παρόλο που το nova 9 διαθέτει μεγάλη μπαταρία και οθόνη, παραμένει εξαιρετικά ελαφρύ και εύχρηστο, με πάχος μόλις 7,77 χιλιοστά και βάρος περίπου 175 γραμμάρια. Το HUAWEI nova 9 σας επιτρέπει να αναδείξετε την αισθητική σας, χάρη στα έντονα χρώματα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του.

Το HUAWEI nova 9 διαθέτει μονοπύρηνη μπαταρία τριών ηλεκτροδίων στα 4300mAh, για να παρέχει υποστήριξη όλη την ημέρα, διατηρώντας τη συνολική συσκευή μικρή και ελαφριά. Χρειάζονται μόνο 15 λεπτά για να φορτιστεί στο 53% και 38 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως, χάρη στην υποστήριξη 66W HUAWEI SuperCharge. Με το nova 9 η φόρτιση θα είναι ευκολότερη από ποτέ και δεν θα χρειαστεί να ματαιώσετε ή να αλλάξετε τα σχέδιά σας επειδή μείνατε από μπαταρία.