11) Honda Sensing 360: Το νέο Σύστημα Ασφάλειας και Υποστήριξης Οδηγού

Honda SENSING 360

 

Η Honda Motor Co., Ltd. αποκάλυψε το νέο σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda SENSING 360 που καταργεί τα τυφλά σημεία γύρω από το όχημα και συνεισφέρει στην αποφυγή συγκρούσεων και στη μείωση του φόρτου εργασίας του οδηγού στο τιμόνι. Ακόμα πιο εξελιγμένο από το προηγούμενο σύστημα, το Honda SENSING 360 διαθέτει εκτεταμένη εμβέλεια ανίχνευσης όχι μόνο μπροστά και πίσω, αλλά και από όλες τις κατευθύνεις γύρω από το όχημα.
Η χρήση του Honda SENSING 360 θα ξεκινήσει επίσημα το 2022 με την εμπορική κυκλοφορία του προϊόντος στην κινεζική αγορά. Η Honda σκοπεύει να επεκτείνει την εφαρμογή του σε όλα τα μοντέλα που θα πωλούνται στις σημαντικότερες αγορές μέχρι το 2030.
Με όραμα μία κοινωνία με μηδενικά ατυχήματα για όλους τους χρήστες των δρόμων, όπως αποτυπώνεται στο παγκόσμιο σλόγκαν “Safety for Everyone,” η Honda υποστηρίζει την έρευνα & εξέλιξη τεχνολογιών ασφάλειας από απόψεως εξοπλισμού αλλά και λογισμικού.

2 θεμα

Ρεαλιστικές εικόνες σε μεγάλες ίντσες με τις LG NanoCell και UHD TVs

Η LG προσκαλεί τους καταναλωτές να απολαύσουν το αγαπημένο τους τηλεοπτικό περιεχόμενο και ρεαλιστικές εικόνες σε μεγάλες ίντσες μέσα από τις LG NanoCell και UHD τηλεοράσεις, που περιλαμβάνονται στη νέα προωθητική της ενέργεια.
Συγκεκριμένα, αγοράζοντας μία LG NanoCell ή LG UHD 4K τηλεόραση από τις 18 Οκτωβρίου έως τις 18 Νοεμβρίου 1 , η εταιρεία προσφέρει μια prepaid card αξίας έως και 300€.

Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι τα εξής:
 75NANO886PB με δώρο μία prepaid card αξίας 300€
 75NANO756PA με δώρο μία prepaid card αξίας 200€
 75UP78006LB με δώρο μία prepaid card αξίας 150€

Οι LG NanoCell και UHD τηλεοράσεις ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές επιδόσεις στην εικόνα που αγγίζουν τα όρια του κινηματογράφου. Ενσωματώνουν τον επεξεργαστή α7 Gen4 AI που αναγνωρίζει φωνές, εφέ και συχνότητες, βελτιστοποιώντας την εικόνα και τον ήχο σύμφωνα με το είδος του περιεχομένου, για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης.