11) Η Henkel μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την «Αληθινή Ομορφιά»

Ο Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas παρουσιάζει τη νέα
πολυπροϊοντική καμπάνια «Αληθινά όμορφοι είναι όλοι αυτοί που κάνουν
τον κόσμο μας πιο όμορφο» και μας προσκαλεί να αναζητήσουμε την ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας! Η Henkel με μακρόχρονη εμπειρία και κληρονομιά 120 χρόνων, υποστηρίζει όλους τους καταναλωτές, επενδύοντας σε καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς. Σε μία εποχή, όπου συχνά η ομορφιά περιορίζεται σε πρότυπα και μετριέται με likes και followers, η νέα θεματική καμπάνια της Henkel Hellas μιλάει
για την «αληθινή ομορφιά» που γεννιέται μέσα μας, εκφράζεται με πράξεις και κρύβεται στην απλότητα.

Ας γίνουμε όλοι λοιπόν «Αληθινά όμορφοι» άνθρωποι! Από τις αρχές Οκτωβρίου ανακαλύπτουμε σε επιλεγμένα καταστήματα Λιανικής, Καλλυντικών & Online, τη νέα θεματική καμπάνια από τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας της Henkel σε μοναδικές προσφορές. Η Henkel προσφέρει εκπτώσεις έως 50% στα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας Syoss, Gliss, Palette, Root Retouch, Got2b, Taft, Diadermine, Fa, Neutromed και Theramed.

 

 

2 DELTIOO

 

ΑΒ Βασιλόπουλος: Προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους της Κρήτης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έδειξε για ακόμα μία φορά την κοινωνική της ευαισθησία εμπράκτως. Ειδικότερα, η ΑΒ Βασιλόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα στις ανάγκες που προέκυψαν στο Αρκαλοχώρι του Ν. Ηρακλείου στην Κρήτη, μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή.  Σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, η αλυσίδα σουπερμάρκετ προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους. Η ΑΒ Βασιλόπουλος διένειμε περισσότερα από 8.500 τεμάχια τυποποιημένων ειδών, καθώς και περισσότερα από 6.500 μπουκάλια νερό. Με πράξεις, ενδιαφέρον και φροντίδα προς τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας, η ΑΒ βρίσκεται στη διάθεση της τοπικής κοινότητας για να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο, όλους όσοι έχουν ανάγκη.