9) Η KRAFT Paints συνέβαλε στη δενδροφυτεύση του Ασπρόπυργου

Η KRAFT Paints προχώρησε σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all, στις 20 Οκτωβρίου 2021, στην αναδάσωση εκτάσεων στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου.
Στη δράση συμμετείχαν 40 εργαζόμενοι της KRAFT Paints, με την καθοδήγηση των μελών της We4all και προχώρησαν στη δενδροφύτευση 200 δέντρων. Συγκεκριμένα, φυτεύτηκαν κυπαρίσσια και ακακίες, καθώς και τα δύο αποτελούν δύσφλεκτα ελληνικά είδη φυτών, τα οποία έχουν γρήγορη ανάπτυξη και είναι πολύ ανθεκτικά ανεξαρτήτως των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Σε δεύτερο χρόνο, ο οργανισμός We4all θα φυτέψει κι άλλα δέντρα στο ίδιο σημείο με σκοπό την ενδυνάμωση της βιοποικιλότητας της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως ένα μέσο δέντρο τον χρόνο, απορροφά 22 κιλά διοξειδίου του άνθρακα και απελευθερώνει 118 κιλά οξυγόνου.
Η εθελοντική αυτή ενέργεια της ομάδας της KRAFT Paints, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί βασικό πυλώνα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας και αναδεικνύει τη δέσμευσή της να υποστηρίζει το πολύτιμο έργο των οργανισμών που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

2 DELTIO

 

λεζάντα: Χρήστος Πετρόχειλος, Γενικός Διευθυντής της kIEFER TEK ΕΠΕ

kIEFER: Σταθερή προσήλωση στις ανανεώσιμες
πηγές ενέργειας 

Την σταθερή προσήλωση της kIEFER TEK ΕΠΕ στις ανανεώσιμες
πηγές ενέργειας καταγράφοντας χρόνο με τον χρόνο ισχυρότερη αναπτυξιακή τροχιά υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Χρήστος Πετρόχειλος, μιλώντας στην ενότητα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Νέες Ενεργειακές Τεχνολογίες – Επενδύοντας στην καθαρή ενέργεια του μέλλοντος» στα πλαίσια του 4ου Athens Investment Forum.
Με ισχυρή τεχνογνωσία σε όλες τις μορφές πράσινης ενέργειας (φωτοβολταϊκά, αιολικά, υδροηλεκτρικά, βιοαέρια) η εταιρία δραστηριοποιείται σε 18 διαφορετικές πόλεις σε όλη την επικράτεια της χώρας και διαθέτει χαρτοφυλάκιο εγκατεστημένης ισχύος 150 MW, ενώ
αναμένεται η περαιτέρω μεγέθυνσή του κατά 140 MW με την ολοκλήρωση του 2021.
Με γραφεία σε Αθήνα, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη, η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές της στην περιοχή της Κοζάνης έχοντας επίγνωση της διαδικασίας απολιγνιτοποίησης και της ανάγκης για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ταυτόχρονα
παίρνει ενεργό μέρος στη μετάβαση της περιοχής σε ένα νέο οικονομικό μοντέλο πράσινης ανάπτυξης, επιδιώκοντας στρατηγικές συμφωνίες και επενδύσεις στην περιοχή.