15) ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Συνέχιση χορήγησης υποτροφίας για σπουδές στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

leζάντα φωτο: Η υπότροφος Γ. Δημητριάδου με την κα Αγάπη Παπαδοπούλου, Deputy CEO της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Τη συνέχιση της χορήγησης υποτροφίας για σπουδές στο ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής για δεύτερη χρονιά ανακοίνωσε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ. Η υποτροφία, χορηγείται μετά από προκήρυξη της εταιρείας για σπουδές στον αγροδιατροφικό τομέα με δικαιούχους τα παιδιά των συνεργαζόμενων συμβολαιακών παραγωγών της.
Το πρόγραμμα υποτροφιών της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί η εταιρεία για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα στην Ελλάδα και την ενθάρρυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας. Ταυτόχρονα, η εταιρία υλοποιεί σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της με σκοπό την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και τη βιώσιμη ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής.
«Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, πρωτοπόρος στον θεσμό της Συμβολαιακής Γεωργίας, χτίζει έμπρακτα σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς της και από κοινού δεσμευόμαστε για την αειφόρο ανάπτυξη της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και τη βιώσιμη διαχείριση της εύφορης ελληνικής γης», δήλωσε η κα Αγάπη Παπαδοπούλου, Deputy CEO της εταιρίας.

 

2 ΔΕΛΤΙΟΟ

Η l’artigiano μοιράζει αγάπη στους τετράποδους φίλους μας!

Η l’artigiano υλοποιεί μια σειρά ενεργειών ενταγμένη στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “ShareTheLove”, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων στις 4 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, μερίμνησε για την αγορά βασικών αγαθών για τις ανάγκες των ζώων στο τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων και στην Αρμόδια Υπηρεσία Προστασίας Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Γαλατσίου τόσο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, αλλά και την ευρύτερη πρόθεσή της να βελτιώσει την καθημερινότητά τους.
Παράλληλα, το brand πέρα από την οικονομική υποστήριξη για αγορά εξοπλισμού, έδωσε το «παρών» στην Open Day του Τμήματος Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων στις 4 Οκτωβρίου προσφέροντας τις λαχταριστές πίτσες σε μικρούς και μεγάλους.
Επιπλέον, η l’artigiano ενώνει τις δυνάμεις της με τους φίλους του brand και μέχρι τέλος Οκτωβρίου τους προσκαλεί μέσα από τις online παραγγελίες που θα πραγματοποιήσουν στο site να προσφέρουν το ποσό της επιλογής τους για να διατεθεί για τις ανάγκες των αδέσποτων που έχουν αναλάβει τα τμήματα των δήμων Αθηναίων και Γαλατσίου.