13) Νέο HONDA HR-V: Σχεδιασμένο για τη χαρά της οδήγησης

21YM Honda HR-V e:HEV

Η επόμενη γενιά του HR-V της Honda, του δημοφιλούς SUV της μάρκας, εξελίχθηκε μηχανολογικά με έμφαση στη μεγιστοποίηση της οδηγικής απόλαυσης και της άνεσης.
Συγκριτικά με τον προκάτοχό του, το νέο HR-V e:HEV έχει πιο άκαμπτη δομή αμαξώματος και επωφελείται από τις εκτενείς βελτιώσεις στην ανάρτηση, το σύστημα διεύθυνσης και το σύστημα πέδησης. Ως αποτέλεσμα, ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια στις εντολές του
οδηγού, και προσφέρει μία πιο ασφαλή, πιο ικανοποιητική και πιο άνετη οδηγική εμπειρία.

Το HR-V διατίθεται αποκλειστικά ως υβριδικό και έχει κατασκευαστεί για να συνδυάζει υψηλή οδηγική απόλαυση με άμεση απόκριση και αποδοτική λειτουργία. Το σύστημα κίνησης e:HEV με δύο ηλεκτροκινητήρες (hybrid electric vehicle), γνωστό και από το πρόσφατα
λανσαρισμένο Honda Jazz, επωφελείται από τις βελτιώσεις που έχουν σημειωθεί κατά τη διάρκεια των 20 χρόνων εξέλιξης της υβριδικής τεχνολογίας της Honda.

2 DELTIOo

HUAWEI MatePad 11: Παράταση Προσφοράς μέχρι 16 Οκτωβρίου με Δώρο το Magnetic Keyboard με το M-Pencil 2ης γενιάς και το Νέο HUAWEISTORE.GR προ των πυλών!

Το Νέο Success Story της HUAWEI, ακούει στο όνομα HUAWEI MatePad 11 και κατέφθασε στην ελληνική αγορά μόλις στις αρχές του μήνα, ενώ είναι το πρώτο που διαθέτει οθόνη που υποστηρίζει refresh rate 120 Hz, για πιο εντυπωσιακά γραφικά και πιο γρήγορη απόκριση από ποτέ. Το HUAWEI MatePad 11 διαθέτει επίσης βελτιωμένο πληκτρολόγιο και νέα γραφίδα 2ης γενιάς, η οποία σε άψογη συνεργασία με την εντυπωσιακή οθόνη 120 Hz, ανταποκρίνεται απίστευτα γρήγορα, με απίθανα χαμηλό delay στα 2ms, προσφέροντας πιο smart και πιο φυσική διαδραστική εμπειρία χειρόγραφου στους χρήστες.Ταυτόχρονα σε λίγες ημέρες για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται το Νέο e-shop Huaweistore.gr φέρνοντας μια Νέα Εμπειρία Ηλεκτρονικών Αγορών στους καταναλωτές! Το Huaweistore.gr θα αποκαλυφθεί σύντομα και μαζί του θα φέρει μοναδικά οφέλη σε όλη την προϊοντική γκάμα τεχνολογικών προϊόντων της HUAWEI, καθώς επίσης πολλές εκπλήξεις και Super Δώρα!