12) Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ επιβραβεύει την αριστεία

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, πιστός στη δέσμευσή του να επενδύει στην παιδεία και τη νέα γενιά, επιβραβεύει τους νέους που επιλέγουν τον απαιτητικό δρόμο της γνώσης.
Προσφέροντας ετήσιες υποτροφίες αριστείας, ο Όμιλος στέκεται αρωγός των μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ανάλυση & Διαχείριση Ενεργειακών Συστημάτων» (ΠΜΣ ΑΔΕΣ) του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκειμένου οι νέοι, μέσα από τους
δικούς τους άθλους, να κατακτήσουν τις διακρίσεις που ονειρεύονται στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα», ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει τέσσερις υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες του ΠΜΣ ΑΔΕΣ, με κριτήρια επιλογής που βασίζονται στην ακαδημαϊκή τους απόδοση. Οι υποτροφίες στοχεύουν στην υποστήριξη
επιστημόνων μηχανικών, οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν περαιτέρω τις γνώσεις τους στην ανάπτυξη και χρήση μεθόδων και τεχνικών που έχουν στόχο την επίλυση προβλημάτων τεχνολογίας, παραγωγής και διαχείρισης ενέργειας και την ανάπτυξη καινοτόμων πρακτικών στο πεδίο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 

2 δελτιο

Βίκος: Αρωγός στην Ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Πυλαίας 1994

Για 4η αγωνιστική χρονιά η εταιρία Βίκος συνεργάζεται με τον Αθλητικό Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος Πυλαίας 1994 στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας ενεργά την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης με Αγωνιστικό Αμαξίδιο, τους αθλητές με Δύναμη Ψυχής και το «Εύ Αγωνίζεσθαι».
Η συνεργασία της Βίκος με τον Αθλητικό Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος Πυλαίας 1994, ξεκίνησε από το 2018 με υποστηρικτικές ενέργειες στα αμαξίδια και τον υπόλοιπο εξοπλισμό, απαραίτητο για τους αθλητές, που με τις προπονήσεις και τη συμμετοχή τους σε αγώνες, στέλνουν ένα πολύτιμο μήνυμα αισιοδοξίας για τη Ζωή.
Πρεσβευτής των ανθρώπινων αξιών, η εταιρία Βίκος μέσα από χορηγικές
ενέργειες στηρίζει προσπάθειες που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους, γιατί όπως στη Βίκος «Δύναμή μας είναι η Ροή μας», έτσι, και η Ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο, υπερβαίνει τα εμπόδια και υπενθυμίζει πώς Δύναμή μας είναι αυτό που κουβαλάμε στη ψυχή μας.
O Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Πυλαίας 1994 εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου διατηρεί την ιστορία του στον χώρο από το 1994, με πολλές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.