12) Praktiker Hellas – Αρωγή Πυρόπληκτων: Στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας

 

Για τους συμπολίτες μας που είναι δικαιούχοι του Προγράμματος «Αρωγή Πυρόπληκτων», η Praktiker δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουν το σπίτι τους από την αρχή, μέσα από ένα πρόγραμμα παροχών με ειδικές τιμές:

  • Έως -20% σε Έπιπλα, Χαλιά, Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές Συσκευές, Οικιακά Είδη, Είδη Θέρμανσης, Φωτισμού, Κουζίνας, Διακόσμησης, Υφάσματα, Αξεσουάρ και Έπιπλα Μπάνιου
  • -50%  στο πακέτο Απομακρυσμένης Υπηρεσίας Interior Experts

Παράλληλα, η Praktiker βρέθηκε δίπλα σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο για τη στήριξη των εργασιών των Κοινοτήτων και του Πυροσβεστικού Σώματος  και για τη φιλοξενία των κατοίκων, προσφέροντας γεννήτριες, φορητά και ηλεκτρικά ψυγεία, τέντες, κρεβάτια και στρώματα, ευχαριστώντας για την υποστήριξη τις συνεργαζόμενες εταιρίες Αμοιρίδης-Σαββίδης, Παντελής Παπαδόπουλος και Einhell.

Επίσης, από κοινού με την εταιρεία Stihl, έγινε ανάδοχος εξοπλισμού πρώτης γραμμής για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών και αντιπλημμυρικών έργων, αξίας €110.000, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σε αλυσοπρίονα.

Επιπλέον, μαζί με την UrbanAct και σε συνεργασία με την εταιρία Vitex, συμμετείχε στο πρόγραμμα «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτήρια», προκειμένου να υλοποιηθεί μία τοιχογραφία στο Δημοτικό Σχολείο Μαντουδίου Ευβοίας

2 ΔΕΛΤΙΟΟΟ

«ΠΙΝΔΟΣ»: 9,5 εκατ. ευρώ. επένδυση για τη Νέα Βιομηχανική Μονάδα Επεξεργασίας Κοτόπουλου

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», που
δραστηριοποιείται από το 1958 στο κλάδο της πτηνοτροφίας, δεν σταματά να εξελίσσεται και να καινοτομεί. Η έναρξη λειτουργίας της νέας Βιομηχανικής Μονάδας Επεξεργασίας Κοτόπουλου είναι αποτέλεσμα της αναπτυξιακής πολιτικής του Συνεταιρισμού που αποσκοπεί στην επέκτασή του και στη διάθεση νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά.
Με προϋπολογισμό επένδυσης που αγγίζει τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ, ο Α.Π.Σ.Ι. «ΠΙΝΔΟΣ» υπογραμμίζει την παρουσία του στον κλάδο της
πτηνοτροφίας με κτηριακές υποδομές 7.000 τ.μ. να προστίθενται στις εγκαταστάσεις του. Η επένδυση αυτή, δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης νέων γραμμών παραγωγής και κατ΄ επέκταση νέων θέσεων εργασίας που αναμένεται να στελεχωθούν από 100 επιπλέον άτομα.