8) Το Hard Rock Cafe Athens ανακοινώνει την 22η ετήσια καμπάνια PINKTOBER

Όλο τον μήνα Οκτώβριο, το Hard Rock Cafe® Athens θα συμμετέχει στην καμπάνια για το PINKTOBER® μέσω προσπαθειών συγκέντρωσης χρημάτων για την ενίσχυση του Hard Rock Heals Foundation®, τον φιλανθρωπικό βραχίονα του Hard Rock®, με τα έσοδα να πηγαίνουν εκεί. Το Hard Rock, συνεχίζει να εφαρμόζει στην πράξη τα συνθήματά του "Love All – Serve All" και "Take Time To Be Kind" με τη σταθερή υποστήριξή του καθ’ όλη τη διάρκεια του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, με στόχο να δώσει ένα χέρι βοηθείας στους ανθρώπους και τις κοινότητες που το χρειάζονται περισσότερο.
«Το Hard Rock Cafe Athens νιώθει υπερηφάνεια και τιμή που μπορεί να υποστηρίζει αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη, και πιο ειδικά σε τοπικό επίπεδο το Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" κατά τη διάρκεια του PINKTOBER», δήλωσε ο Σταμάτης Τσαμτσουκάκης, Γενικός Διευθυντής στο Hard Rock Café Athens.

2 θεμααα

Το Wolt Market επεκτείνεται στα βόρεια προάστια

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του πρώτου dark store του Wolt Market στην καρδιά της Αθήνας που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, το δεύτερο dark store προστέθηκε στο δίκτυο της Wolt και από το Μαρούσι θα εξυπηρετεί τη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για άμεση παράδοση προϊόντων supermarket στα βόρεια προάστια.
Οι πελάτες της Wolt μπορούν πλέον να κάνουν τις παραγγελίες τους για όλα τα ψώνια supermarket, μέσω του Wolt Market, με την παραγγελία τους να φτάνει στην πόρτα τους σε 20-30 λεπτά. Στα ηλεκτρονικά ράφια
του Wolt Market έχει τοποθετηθεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων με 2.000 κωδικούς που διαρκώς εμπλουτίζεται και καλύπτει όλες τις ανάγκες. Η τεχνολογική υπεροχή της εφαρμογής σε συνδυασμό με τις παραδόσεις 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 09:00 έως τις 00:00, και τη δυνατότητα live tracking της παραγγελίας, επιτρέπει στους πελάτες της Wolt να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους αποκλειστικά με όσα τους φέρνουν χαρά! Σημειώνεται ότι για τις επόμενες 2 εβδομάδες
προσφέρεται δωρεάν διανομή για κάθε παραγγελία από το Wolt Market.