15) Το Μπαρ Μπεε Κιου έκανε τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου πιο νόστιμα μέσα από το Burger Fest!

Το Μπαρ Μπεε Κιου έδειξε τον πληθωρικό του χαρακτήρα για ακόμα μία χρονιά συμμετέχοντας 1-3 και 8-10 Οκτωβρίου στο καθιερωμένο Burger Fest, στην Αγορά του ΟΑΚΑ, με πλήθος κόσμου να επισκέπτεται το περίπτερό του. To αγαπημένο burger brand «καλωσόρισε» τους φίλους του με τον δικό του μοναδικό τρόπο, παρουσιάζοντας αγαπημένα μπιφτεκόψωμα αλλά και νέους συνδυασμούς. Εκτός από τα κλασσικά αγαπημένα μπιφτεκόψωμα ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, ΜΠΕΙΚΟΝΕΪΤΟΡ,
ΓΕΝΝΑΙΟΣ! που έχουν κατακτήσει το κοινό, την εμφάνισή του έκανε και το ολοκαίνουριο μπιφτεκόψωμο «ΜΠΕΡΓΚΕΡΙΤΟΣ» με ρίζες στο μακρινό Mεξικό, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Burger Fest.
To highlight της διοργάνωσης ήταν η εμφάνιση του YouTuber Konilo στο περίπτερο του Μπαρ Μπεε Κιου, ο οποίος «τρύπωσε» στην κουζίνα και έμαθε τη «μυστική» τεχνική με την οποία ψήνονται τα ψωμάκια «ανακρίνοντας» με τον δικό του μοναδικό τρόπο όχι μόνο
το προσωπικό αλλά και το κοινό που βρέθηκε εκεί.

2 ΔΕΛΤΙΟ

λεζάντα: Γιάννης Σπαλιάρας, Νίκος Αναδιώτης, Βλάσσης Χολέβας 

Αξέχαστο Opening Party για το πιο πολυσυζητημένο Club της Αθήνας, Lohan!

 
Tο “Lohan Nightclub”, επέστρεψε για 6η χρονιά στην Αθηναϊκή νύχτα, σε ένα super fresh χώρο, με ξεχωριστές λεπτομέρειες και υποσχόμενο να συνεχίσει να ικανοποιεί τους πιο απαιτητικούς clubbers της Αθήνας και όχι μόνο!  Το φαντασμαγορικό opening party, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το παρόν έδωσαν οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του Αθηναϊκού fashion crowd αλλά και προσωπικότητες απ’ τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο. 
 
To talk of the town επιχειρηματικό project, που από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας του αγαπήθηκε από το Αθηναϊκό κοινό, θα υποδέχεται κάθε Παρασκευή τον ιδιοκτήτη και Dj, Μιχαήλ Κρητικό – η αλλιώς «Gosha» στο ομώνυμο #gosha event , που εκτυλίσσεται σε melodic house και techno ρυθμούς, ενώ αναμένονται και πολλοί άλλοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες. 
3 δελτίο
Τα μουσικά σύνολα TURETSKY CHOIR & SOPRANO στο Ζάππειο

Ο μουσικός μαραθώνιος των «Turetsky Choir & Soprano» που ξεκίνησε τον Μάιο του 2021 στην επέτειο για τα 80 χρόνια από την έναρξη του «Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου» (1941-1945) έκανε στάση και στην Ελλάδα!

Τα διεθνούς φήμης σύνολα «Turetsky Choir & Soprano» συμπεριέλαβαν για πρώτη φορά την Ελλάδα στην παγκόσμια περιοδεία τους με τίτλο «Τα Τραγούδια που Μας Ενώνουν» και βρέθηκαν την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Κήπου και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στην Αθήνα στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου όπου εντυπωσίασαν το κοινό.