7) WOLFITO: Το νέο παιδικό μενού του The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar

Η The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar προχώρησε πρόσφατα σε rebranding του WoLFiTo, του παιδικού μενού της. Το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρίας σχεδίασε και δημιούργησε το νέο λογότυπο και τη νέα συσκευασία. Μάλιστα, η The Big Bad Wolf βρισκόμενη σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό, άκουσε τις ανάγκες των γονιών για υγιεινότερες προτάσεις στα παιδικά μενού πλούσιες σε λαχανικά και όντας πάντα καινοτόμα προχώρησε στην
εισαγωγή και μίας vegan επιλογής.
Έτσι πλέον, οι λιλιπούτιοι φίλοι θα μπορούν να απολαύσουν:

– Κεφτεδάκια με πατάτες και χυμό
– Κοτομπουκιές με πατάτες και χυμό
– Τοστάκι με πατάτες και χυμό
– Φαλάφελ &, κολοκυθοκεφτέδες με πατάτες και χυμό. Η εταιρία προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου τηλεοπτικού σποτ υπό τους ήχους της τραπ μουσικής, το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά στο Nickelodeon και στο παιδικό πρόγραμμα του Star τα Σαββατοκύριακα.
Ακόμα, θα προβάλλεται σε επιλεγμένες αίθουσες προβολής παιδικών ταινιών στα Village Cinema της Αττικής. Επιπλέον, προχώρησε σε μία συνεργασία με τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Ευρωγνώση, προσφέροντας στους μικρούς μαθητές μια δωροεπιταγή για ένα δωρεάν γεύμα WoLFiTo.

2 DELTIOOO

H Heineken συνεργάζεται με τον Daniel Craig με αφορμή τη νέα ταινία «No Time To Die»

Με ένα εορταστικό διαφημιστικό σποτ, η Heineken® ανακοίνωσε παγκοσίως την κυκλοφορία της νέας ταινίας του James Bond, «No Time To Die». Η νέα καμπάνια είναι αφιερωμένη στους θαυμαστές που περίμεναν με ανυπομονησία την επόμενη ταινία του αγαπημένου τους πράκτορα και παρουσιάζει τον Daniel Craig να περιμένει υπομονετικά για την πρώτη απολαυστική γουλιά από μια παγωμένη μπίρα Heineken®, καταλήγοντας ότι τα καλύτερα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Στην Ελλάδα, η πολυαναμενόμενη ταινία «No Time To Die» έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου με αγαπημένες προσωπικότητες, ανάμεσα στους καλεσμένους. Στην λαμπερή πρεμιέρα, που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς, παρεβρέθηκαν δημοφιλείς καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι, που παρακολούθησαν πρώτοι τον Daniel Craig, να ενσαρκώνει τον θρυλικό πράκτορα για τελευταία φορά.