9) 4ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

 

Έτοιμοι για σινεμά; Φύγαμε! Το Φεστιβάλ σε όλη την πόλη για 2 σαββατοκύριακα 13, 14 & 20, 21 Νοεμβρίου. Το φετινό πρόγραμμα του 4ου Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας υπόσχεται υπέροχες, μαγικές ιστορίες, που ξετυλίγονται μέσα από ταινίες γεμάτες ενέργεια, δημιουργικότητα, χιούμορ και φαντασία. Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο κινηματογράφος Cinemax Κηφισιά 1 & 2 και ο κινηματογράφος Δαναός φιλοξενούν τις προβολές του Φεστιβάλ με 125 μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες για παιδιά, εφήβους και γονείς.

Μέρος των προβολών είναι προσβάσιμο σε άτομα με δυσκολία στην κατανόηση, στο φάσμα του αυτισμού και με νοητική υστέρηση.

Σινεμά για όλους λοιπόν, με ένα πρόγραμμα που μας προσκαλεί και πάλι στις αίθουσες. Μέσα από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ, www.athicff.com, το 4ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας μας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθούμε στο πρόγραμμα των ταινιών και να επιλέξουμε.

Μπείτε στη σελίδα μας στο Instagram https://www.instagram.com/sayyes_tothepress/ και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει τώρα, για να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε όποια ταινία θέλετε και σε όποια αίθουσα σας εξυπηρετεί, από αυτές που συμμετέχουν στο Παιδικό & Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας!

 

2 δελτίο

Party για τα 40 του χρόνια, με 40 εκλεκτούς καλεσμένους, για τον Χάρη Σιανίδη

 

λεζάντα: Ο Χάρης Σιανίδης με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή

Ο Χάρης Σιανίδης γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα εντυπωσιακό surprise party απο καλούς του φίλους σε μια βραδιά που ήταν όλοι εκεί! Στο dinner party που πραγματοποιήθηκε στον private χώρο του Matsuhisa Athens στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace, παρευρέθηκαν πολλοί γνωστοί και εκλεκτοί καλεσμένοι του εορτάζοντα. Αναμέσα σε αυτούς και οι δύο αγαπημένες του φίλες Άννα Βίσση και Δέσπινα Βανδή που τραγούδησαν στην αγκαλιά του το “Happy Birthday” και απογείωσαν το εορταστικό mood της βραδιάς.

Το ιδιαίτερο design του χώρου και το Art de la Table επιμελήθηκε η γνωστή Event Planner Φαίη Βαλλίδη και η εντυπωσιακή διώροφη τούρτα ήταν δημιουργία της patisserie SlimBites.