9) Εmirates: Δείτε το Ντουμπάι από τον ψηλότερο τροχό παρατήρησης στον κόσμο!

Η Emirates προσκαλεί τους ταξιδιώτες να πετάξουν μαζί της και να δουν το Ντουμπάι από τον ψηλότερο τροχό παρατήρησης στον κόσμο, το Ain Dubai.

Η εταιρία ξεκίνησε μια νέα καμπάνια για να προσφέρει ακόμα περισσότερες αξέχαστες εμπειρίες στο Ντουμπάι. Οι ταξιδιώτες
που κάνουν κράτηση με την Emirates μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 15 Νοεμβρίου 2021, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον μαγευτικό ορίζοντα της πόλης από τον υψηλότερο τροχό παρατήρησης στον κόσμο, το Ain Dubai, με τις πτήσεις προς το Ντουμπάι να ξεκινούν από €449.
Για να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά, οι πελάτες πρέπει να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους στο emirates.com/gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς AIN2021. Η
ειδική προσφορά ισχύει για ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση για ταξίδι στο Ντουμπάι σε οποιαδήποτε κατηγορία θέσης μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 15 Νοεμβρίου 2021 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1
Νοεμβρίου 2021 έως Φεβρουαρίου 2022. Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων που συμμετέχουν.

 

Say Yes …and Get Impressed

Το απολιθωμένο δάσος στη Λέσβο

Ένα μοναδικό μνημείο της φύσης υπάρχει στη δυτική πλευρά της Λέσβου. Είναι το Απολιθωμένο Δάσος που δημιουργήθηκε από η φαίστεια του μακρινού παρελθόντος.

Το απολιθωμένο δάσος δημιουργήθηκε πριν 20 εκατομμύρια χρόνια!  Μετά τις ηφαιστειακές εκρήξεις ακολούθησαν έντονες βροχοπτώσεις οι οποίες προκάλεσαν λασποροές που κάλυψαν εντελώς το πυκνό και πλούσιο δάσος που υπήρχε.

Οι ειδικοί συγκρίνουν το οικοσύστημα που υπάρχει στο απολιθωμένο δάσος της Λέσβου με αυτό που βρίσκεται στην Αριζόνα της Β. Αμερικής.

Τα απολιθωμένα δένδρα, οι ρίζες, τα κλαδιά, τα φύλλα… όλα έχουν διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση. Οι επιστήμονες που μελέτησαν το Απολιθωμένο Δάσος της Λέσβου κάνουν λόγο για τη μοναδικότητα, τη σπανιότητα και τη μεγάλη επιστημονική αξία του μνημείου αυτού της φύσης, επειδή αποτελεί ένα ολόκληρο δασικό σύστημα που απολιθώθηκε επί τόπου λόγω της έντονης ηφαιστειακής δραστηριότητας.