12) Έρχεται το νέο C-SUV Honda HR-V με προηγμένη υβριδική τεχνολογία

2021 Honda HR-V e:HEV

Το νέο HR-V e:HEV, που αναμένεται στα τέλη του Ιανουαρίου 2022, υιοθετεί την προηγμένη υβριδική τεχνολογία με δύο ηλεκτροκινητήρες της Honda, επιτυγχάνοντας ένα συνδυασμό αποδοτικής λειτουργίας και άμεσης απόκρισης.

Το νέο HR-V προσφέρει μία μοναδική οδηγική εμπειρία χάρη στο ισχυρό και αποδοτικό υβριδικό σύστημα e:HEV της Honda με δύο ηλεκτροκινητήρες (στάνταρ για πρώτη φορά στο HR-V). Διακρίνεται για την ευρυχωρία, την άνεση και τη χρηστικότητα, ενώ αξιοσημείωτα είναι τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και η τεχνολογική εξέλιξη. Όλα πλαισιώνονται από ένα τολμηρό και κομψό σχήμα εμπνευσμένο από μοντέλο coupe.

Το νέο HR-V υιοθετεί ένα σύγχρονο coupe-SUV αμάξωμα που σε κατακτά με τη σχεδιαστική του απλότητα, ενώ το εξαιρετικά ευρύχωρο και ευπροσάρμοστο εσωτερικό είναι πιο φιλικό προς το χρήστη και πιο άνετο. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην άριστη ενσωμάτωση του συστήματος κίνησης της Honda και στην κεντρική διάταξη του ρεζερβουάρ. Το αποτέλεσμα είναι μία κορυφαία ευρυχωρία για
την κατηγορία και ασυναγώνιστη ευελιξία, χάρη στα ευπροσάρμοστα καθίσματα Magic Seats που προσφέρουν δύο δυνατότητες αναδίπλωσης (επίπεδη ή όρθια διάταξη), ανάλογα με τις απαιτήσεις φόρτωσης.

 

Say Yes …and Get Impressed!

 

To φαράγγι της Αντιλόπης!

Οι γεωλογικοί σχηματισμοί του φαραγγιού της Αντιλόπης, που βρίσκεται στην γη των Ινδιάνων Navajo, στην περιοχή Page της Αριζόνας, σε συνδυασμό με τα χρώματα και το φως του ήλιου δημιουργούν εικόνες που δεν θα συναντήσει κάποιος σε άλλο φαράγγι του κόσμου!

Γι’ αυτό και το φαράγγι της Αντιλόπης έχει πάρα πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα κάθε χρόνο. Φωτογράφοι από κάθε γωνιά της γης φτάνουν στην περιοχή για να απαθανατίσουν τις μαγευτικές εικόνες του φαραγγιού.

Ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες το θέαμα είναι μοναδικό δίνοντας ένα κόκκινο χρώμα στα βράχια. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες αξίζει κανείς να βρεθεί τότε στο φαράγγι της Αντιλόπης για να το θαυμάσει και να απαθανατίσει τις στιγμές που οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν.