Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, 2025
Αρχική Press Room Press Room 11) Eurolife FFH: Τα παιδιά θέλουν παιδιά για να μεγαλώσουν

11) Eurolife FFH: Τα παιδιά θέλουν παιδιά για να μεγαλώσουν

λεζαντα

Στέφανος Χανδακάς, Πρόεδρος & Ιδρυτής HOPEgenesis, Αλέξης Καρδαμπίκης, Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Eurolife FFH

Στην Παλαιοκατούνα Αγράφων βρέθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου η Eurolife FFH, για τα εγκαίνια ενός νέου παιδικού σταθμού, στο πλαίσιο της κοινής δράσης της με τη HOPEgenesis. Γιορτάζοντας την
Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, η εταιρία παρέδωσε στους κατοίκους της περιοχής ένα σύγχρονο κτήριο, με όλες τις απαραίτητες υποδομές.
Η δημιουργία του παιδικού σταθμού ήρθε ως αποτέλεσμα του αυξημένου αριθμού νέων γεννήσεων, σε συνέχεια της δράσης που υλοποιούν η Eurolife FFH και η HOPEgenesis ενάντια στην υπογεννητικότητα στην ευρύτερη περιοχή.
Ο Αλέξης Καρδαμπίκης, Δήμαρχος Αγράφων, δήλωσε μεταξύ άλλων «Η Eurolife FFH και η HOPEgenesis στέκονται στο πλευρό του Δήμου μας, βοηθώντας τις οικογένειας των Αγράφων και συγχρόνως βοηθούν να ανατραπεί το μεγάλο πρόβλημα της υπογεννητικότητας που υπάρχει στον Δήμο, αφού στηρίζουν τις γυναίκες που ζουν σε αυτόν εδώ τον τόπο και θέλουν να γίνουν μητέρες».

Ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «τα παιδιά θέλουν παιδιά για να μεγαλώσουν», επισημαίνοντας πως «Ένας τόπος, για να αποκτήσει ζωή, πρέπει πρώτα να γεμίσει παιδιά, γι’ αυτό είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βλέπουμε ότι με το έργο μας γεννιούνται παιδιά στο Δήμο Αγράφων».

 

Say Yes …and Get Impressed!

Oυρανοξύστης – δέντρo θα καθαρίζει τον αέρα γύρω του

H «Αστική Σεκόγια» είναι ένας ουρανοξύστης σχεδιασμένος για να λειτουργεί όπως και η πραγματική σεκόγια, δηλαδή θα συλλέγει τον άνθρακα και θα φιλτράρει τον αέρα που υπάρχει γύρω του.

Ο ουρανοξύστης θα αποτελείται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, όπως ξύλο και βιοτσιμέντο διαφόρων τύπων, με αποτέλεσμα να έχει μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα.

Το κτίριο θα διαθέτει τεχνολογία απορρόφησης του διοξειδίου του άνθρακα. Θα απορροφά μέχρι και 1.000 τόνους ετησίως, ποσότητα ίση με αυτή που απορροφούν περίπου 50.000 δέντρα στο ίδιο χρονικό διάστημα.