14) ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ – ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Ωραία Παρέα!

Με τη μαγευτική δύναμη μιας αξεπέραστης μουσικής διαδρομής, ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται στο Christmas Theater για μια σειρά συναυλιών με ωραίες παρέες και ανεξάντλητες ιδέες. Προσκαλεί φίλους από τον χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με τους οποίους συναντιέται εντός κι εκτός σκηνής. Είναι οι ταλαντούχοι τραγουδοποιοί, ερμηνευτές, μουσικοί που αγαπάει και θαυμάζει και του αρέσει να τραγουδάει παρέα.

Μαζί τους και με οδηγό τραγούδια, γνωστά και ανείπωτα, ο Γιώργος Νταλάρας επιδιώκει να μεταμορφώσει το κοινό της κάθε βραδιάς στο Christmas Theater, σε μια ωραία παρέα.

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη. Έναν από τους πλέον δημιουργικούς τραγουδοποιούς της εποχής μας, με πλούσια και συνεχή προσωπική δισκογραφία, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες. Κάθε σταθμός της έως τώρα πορείας του, έχει τη δική του ξεχωριστή αξία για το πολυπληθές κοινό του. Το σύνολο των ηχογραφήσεων του, δείχνει το εύρος των μουσικών πηγών του, αλλά ταυτόχρονα, καθορίζει από τις πρώτες νότες, το στίγμα της χαρακτηριστικής ταυτότητάς του.Συμμετέχουν Βιολέτα Ίκαρη – Ασπασία Στρατηγού.

 

2 βιβλιο

Διαδικτυακή συνάντηση με τον Στέφανο Δάνδολο

Το Βιβλίο της Παρέας και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στέφανου Δάνδολου, με τίτλο Η ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 21:00.

Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η blogger, δημιουργός της ομάδας Βιβλίο της Παρέας, Εύα Νάτση.
Συνδεθείτε με την ομάδα Βιβλίο της Παρέας και παρακολουθήστε live την παρουσίαση.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Άραγε ξέρουμε τα πάντα για τις τελευταίες ώρες του Χριστού; Μήπως συνέβη κάτι λίγο πριν από τη Σταύρωση, για το οποίο κανείς δεν έχει μιλήσει εδώ και αιώνες;

Και όμως, εκείνη την ημέρα στο Πραιτώριο της Ιερουσαλήμ, μια γυναίκα όρθωσε το ανάστημά της και προσπάθησε να σώσει τον Ναζωραίο, κάνοντας ό,τι δεν τόλμησαν δεκάδες άντρες γύρω της. Το όνομά της Κλαυδία Πρόκλα. Η σύζυγος του ίδιου του Πόντιου Πιλάτου, του ανθρώπου που δίκασε τον Ιησού. Μια Ρωμαία της άρχουσας τάξης, που, σε καιρούς αντίξοους για κάθε γυναίκα, επέλεξε το δικό της πεπρωμένο, ακολουθώντας τη φωνή της καρδιάς. Ποια ήταν πραγματικά;