12)H νέα #ShareTheLove ενέργεια από τη l’artigiano σε συνεργασία με το “We4all”

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, η l’artigiano σε συνεργασία με τον Οργανισμό “We4all” πραγματοποίησε δενδροφύτευση στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων της, ως επιμέρους δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Share The Love”. H l’artigiano ένωσε δυνάμεις με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό “We4all” και προχώρησε σε δωρεά 1.000 δενδρυλλίων. Με τον τίτλο “Guardian” του “We4all” και του περιβάλλοντος σύσσωμο το εργατικό δυναμικό και η διοίκηση του brand συμμετείχαν έμπρακτα στη δενδροφύτευση ενός μέρους των δενδρυλλίων στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, πάντα υπό την καθοδήγηση και τεχνογνωσία της ομάδας του “We4all”. Τα υπόλοιπα δενδρύλλια είναι προγραμματισμένο να φυτευτούν μέχρι το τέλος της χρονιάς σε διαφορετικά σημεία τα οποία έχει επιλέξει η “We4all” σε αγαστή συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους.
To «παρών» στη δράση έδωσε και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.
Η l’artigiano μας προσκαλεί  να γίνουμε πολύτιμο κομμάτι της πρωτοβουλίας της, συνεισφέροντας στο “We4all” το ποσό της
επιλογής μας μέσα από κάθε παραγγελία από το site ή το app της l’artigiano μέχρι τις 30/11! Το επιπλέον ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές του κοινού, θα διατεθεί και αυτό στην περαιτέρω ενίσχυση του κομβικού έργου του “We4all”.

 

Say Yes …and Get Impressed!

Η «Μικρή Ιερουσαλήμ» της Ελλάδας

Στη Βέροια και συγκεκριμένα στη Μπαρμπούτα μπορεί κανείς να βιώσει κάτι από… Ιερουσαλήμ.

Η πιο γνωστή από τις παραδοσιακές συνοικίες της Βέροιας είναι η λεγόμενη Μπαρμπούτα, γνωστή και ως παλιά εβραϊκή συνοικία. Όταν κάποιος βρεθεί εκεί ξεκινά ένα ενδιαφέρον ταξίδι στον χρόνο…

Η Μπαρμπούτα βρίσκεται δίπλα στα νερά του ποταμού Τριπόταμου και αποτελεί απόδειξη της διαχρονικής ύπαρξης των Εβραίων στην πόλη. Είναι όμως και ένα χαρακτηριστικό δείγμα της αρχιτεκτονικής, καλλιτεχνικής και θρησκευτικής τους παράδοσης που χρονολογείται από το 50 μ.Χ.

Μια βόλτα στην εβραϊκή συνοικία της Βέροιας προσφέρει στους επισκέπτες εικόνες γλυκιάς μελαγχολίας… Περίπου 50 από τα χαρακτηριστικά κτίρια μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής είναι διατηρημένα σε πολύ καλή κατάσταση.