Η ELIT Language Services τιμά την Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών, την πολυγλωσσία και τους διερμηνείς συνεδρίων που την υπηρετούν!

 

Η 24 Οκτωβρίου πέρασε, λίγοι όμως θυμήθηκαν ότι ήταν η Ημέρα
των Ηνωμένων Εθνών. Τα βιβλία της ιστορίας λένε ότι ο όρος «Ηνωμένα Έθνη» είναι έμπνευση του προέδρου Ρούζβελτ, ο οποίος αναφερόταν ως επί το πλείστον στις συμμαχικές δυνάμεις κατά του Άξονα. Ο Οργανισμός Ηνωμένα Έθνη ιδρύθηκε μετά από προσπάθειες τριών ετών στις 24 Οκτωβρίου 1945. Τα ιδρυτικά μέλη του ήταν μόλις 51 – ανάμεσα τους και η Ελλάδα – για να φτάσει μετά από χρόνια να γίνει
ο οργανισμός που γνωρίζουμε σήμερα με 193 μέλη.

Μία καλή ιδέα της καθημερινότητας ενός διερμηνέα συνεδρίων στον ΟΗΕ μπορεί να πάρει κανείς στην ταινία «Η Διερμηνέας» που κυκλοφόρησε το 2005, με πρωταγωνίστρια την Νικόλ Κίντμαν η οποία υποδύεται, τι άλλο, μία διερμηνέα συνεδρίων των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη.
Ο Χάρης Γκίνος, ιδρυτής της ELIT Language Services, με διεθνή πείρα 36 ετών στη διερμηνεία συνεδρίων, σχολιάζει: «Η διαπίστευση ενός διερμηνέα στον ΟΗΕ είναι εχέγγυο ποιότητας και διαπιστευτήριο για την αγορά της διερμηνείας συνεδρίων. Όταν δε συνδυάζεται με την ιδιότητα του μέλους της AIIC, ξέρουμε ότι έχουμε έναν διερμηνέα υψηλού επιπέδου που μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε πρόκληση. Παρ’ όλα αυτά, η ELIT εφαρμόζει και ένα τρίτο στάδιο/επίπεδο επιλογής διερμηνέων που βασίζεται σε προσωπικές συστάσεις από το διεθνές της δίκτυο Calliope Interpreters. Αυτή η σύνθετη διαδικασία επιλογής διερμηνέων είναι ένα από τα στοιχεία υπεροχής της ELIT στη διεθνή αγορά».

 

 

2 ΔΕΛΤΙΟ

WINTER CASHBACK με άμεση επιστροφή χρημάτων από τη ΝΙΚΟΝ

Επωφεληθείτε από το “ WINTER CASHBACK ” της ΝΙΚΟΝ
με άμεση επιστροφή χρημάτων έως €400 για αγορά συγκεκριμένων MIRRORLESS & D-SLR φωτογραφικών μηχανών, Nikkor Ζ & F Mount φακών και Kιαλιών Prostaff 3S σε επιλεγμένα καταστήματα.
Η προσφορά ισχύει από την Παρασκευή 05/11/2021 έως και τη Δευτέρα 17/01/2022 εκτός εξαντλήσεως του στοκ. Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.damkalidis.gr/article.php?id=369

 

Say Yes …and Get Impressed!

Το ακριβότερο σαλέ του κόσμου

Στις Άλπεις, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Λεχ, βρίσκεται το ακριβότερο σαλέ στον κόσμο. Μπάνιο από swarovski, θέα στις Άλπεις που κόβει την ανάσα και ένα εντυπωσιακό, πανάκριβο σαλόνι – αριστούργημα προσφέρει το Chalet N. Η διαμονή κοστίζει περίπου 290.000 ευρώ την εβδομάδα. Το σαλέ εχει 10 σουίτες χτισμένες από ξύλο και πέτρα, ενώ στο εσωτερικό οι δερμάτινες και χρυσές λεπτομέρειες στη διακόσμηση κυριαρχούν.