13) Η Nespresso αποτυπώνει τη μαγεία του δάσους σε κάθε κούπα αυτές τις γιορτές

H Nespresso συνεργάζεται με την κολομβιανή σχεδιάστρια μόδας Johanna Ortiz, για να μαγέψουν τους λάτρεις του καφέ με τη νέα ετήσια εορταστική συλλογή, η οποία φέτος είναι εμπνευσμένη από το δάσος.
Αντλώντας έμπνευση από την ομορφιά και το βάθος των φυσικών δασών, η συλλογή «Gifts of the Forest» της Nespresso περικλείει την αφοσίωση τoυ brand στο πολύτιμο περιβάλλον, όπου καλλιεργείται ο καφές. Η συλλογή περιλαμβάνει μια γκάμα καφέδων limited edition για τα συστήματα Original και Vertuo, καθώς και αξεσουάρ που αποπνέουν το κλίμα των γιορτών, αποτελώντας ξεχωριστά και εμπνευσμένα δώρα για συγγενείς και φίλους. Επίσης, φέτος, οι λάτρεις του καφέ μπορούν να κάνουν τα δώρα τους γνωρίζοντας ότι η Nespresso προστατεύει το
δάσος, ξεπερνώντας τις δεσμεύσεις της για τη γεωργοδασοκομία και συμβάλλοντας στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στον Αμαζόνιο.
Η Johanna Ortiz αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο κολομβιανός καφές έχει πραγματικά μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και, καθώς είμαι ένθερμη υποστηρίκτρια του αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής, το
γεγονός ότι η Nespresso ξεπερνάει τις δεσμεύσεις της για τη γεωργοδασοκομία και συμβάλλει στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στον Αμαζόνιο, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να προχωρήσω σε αυτή τη συνεργασία».

 

Τravel news

Procida: Το μικροσκοπικό νησί της Νάπολης, κορυφαίος προορισμός για το 2022

Στη λίστα του 2022 του National Geographic, στην κατηγορία πολιτισμού, πρώτος προορισμός στη λίστα είναι ένα νησάκι της Νάπολης, που λέγεται Procida και πολλοί αγνοούν την ύπαρξη του παρόλο που είναι πανέμορφο. To συγκεκριμένο νησί αποτελεί και την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ιταλίας για το 2022.

H Procida με τα πολύχρωμα παραδοσιακά σπίτια μπορεί να μην έχει τη δημοφιλία του γειτονικού της Κάπρι, όμως αποτελεί ένα μικρό ιταλικό διαμαντάκι με γραφικά σοκάκια και γαλαζοπράσινα νερά.