6) Καιρός για μπότες και πουλόβερ!

Ώρα για ανανέωση! Ανακαλύψτε χοντρόσολα μποτάκια και κομψές μπότες μέχρι το γόνατο που θα σας κρατήσουν ζεστή και στιλάτη τον χειμώνα.

Ένα χαρούμενο πουλόβερ είναι το επίκεντρο των γιορτών, είτε πρόκειται για επαγγελματικό πάρτι είτε για οικογενειακή φωτογράφιση. Κάντε τη σεζόν να λάμψει με νέα αγαπημένα κομμάτια με τολμηρά τυπώματα και χαρούμενα σχέδια.

 

 

 

Say Yes and Get Impressed!

Η Αirbnb μας προσκαλεί να ζήσουμε για λίγο όπως η Carrie Bradshaw, πληρώνοντας 23 δολάρια!

Η πλατφόρμα Αirbnb έχει εντυπωσιακά νέα για τους θαυμαστές του Sex and the City.

Για δύο μόνο νύχτες, η εταιρία διαθέτει ένα διαμέρισμα που έχει δημιουργηθεί με σκοπό να μοιάζει με το iconic διαμέρισμα της Carrie Bradshaw με μόλις 23 δολάρια τη βραδιά!

Για να προωθήσει την επανεκκίνηση 10 επεισοδίων του HBO Max του SATC, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο, η Airbnb νοικιάζει την ιδιοκτησία Upper East Side για δύο άτομα, διαμονή μίας διανυκτέρευσης στις 12 και 13 Νοεμβρίου. Η κράτηση ανοίγει το μεσημέρι της Δευτέρας για έως δύο επισκέπτες.

Οι ενοικιαστές μπορούν να πιούν δωρεάν cosmopolitan, το αγαπημένο κοκτέιλ των πρωταγωνιστριών. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ένα ασύρματο τηλέφωνο από τη δεκαετία του 2000 και μια δερμάτινη πολυθρόνα που θυμίζει το ρουστίκ στιλ του Έινταν.

Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν μια συνεδρία styling και μια φωτογράφιση, και μπορούν να δοκιμάσουν αγαπημένα ρούχα από το σόου, όπως την tutu Patricia Field από τους τίτλους έναρξης.