8) Κυκλοφόρησε η νέα συλλογή MALTS SPECIAL RELEASES 2021

ΤA MALTS SPECIAL RELEASES είναι μια ετήσια συλλογή περιορισμένης έκδοσης που περιλαμβάνει περιζήτητα, συλλεκτικά σκοτσέζικα ουίσκι με το cask – strength των πρώτων αποσταγματοποιών. Μια MALTS SPECIAL RELEASES συλλογή είναι πολυαναμενόμενη κάθε χρόνο και αναδεικνύει το εύρος και το βάθος εξαιρετικών
αποθεμάτων ουίσκι από 30 θρυλικά αποστακτήρια. Θρυλικά ουίσκι «φαντάσματα», μέχρι ασυνήθιστες και πειραματικές παραλλαγές έρχονται για να αναδείξουν θρύλους και να δώσουν στους γνώστες μια μοναδική εμπειρία. Η νέα συλλογή MALTS SPECIAL RELEASES 2021 φέρει τον τίτλο “Legends Untold” κι έχει να μοιραστεί με τους λάτρεις του ουίσκι, θρύλους – μέχρι τώρα – ανείπωτους από μυθικά αποστακτήρια. Θρύλους που θα ειπωθούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας, μυστικά που θα αποκαλυφθούν…
H συλλογή “Legends Untold’ εμπνευσμένη από τα μυστηριώδη πλάσματα και τα θρυλικά αποστακτήρια, αποτελεί ωδή στη γη της Σκωτίας και τους κρυμμένους θησαυρούς της, ανάμεσα σε λίμνες και κακοτράχαλα highlands. Η μοναδική αυτή συλλογή αναδεικνύει την διαφορετικότητα των πολύτιμων αποθεμάτων ουίσκι που ωριμάζουν στην Σκωτία.

 

Say Yes …and Get Impressed!

 

Σε ποια χώρα οι γυναίκες – διευθυντικά στελέχη αμείβονται καλύτερα από τους άνδρες

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, ομως στη Γερμανία οι γυναίκες μάνατζερ κερδίζουν σημαντικά περισσότερα από τους άνδρες συναδέλφους τους! Σύμφωνα με μελέτη της Ernst & Young (EY), οι γυναίκες που βρίσκονται στην κορυφή της ιεραρχίας των εισηγμένων εταιριών στη Γερμανία αύξησαν σημαντικά το μισθολογικό τους πλεονέκτημα έναντι των ανδρών, τον περασμένο χρόνο.

Οι συνολικές αμοιβές των γυναικών που είναι διευθυντικά στελέχη στα διοικητικά συμβούλια των εταιριών του Dax, αυξήθηκαν κατά μέσο όρο κατά 8,2% στα 2,31 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, όπως αποκάλυψε η ανάλυση της ΕΥ. «Το μισθολογικό πλεονέκτημα των γυναικών ήταν 31% μεγαλύτερο, μεγαλύτερο από ποτέ» αναφέρει η γερμανική Tagesspiegel.

Το ποσοστό των γυναικών στα εκτελεστικά συμβούλια των εισηγμένων γερμανικών εταιριών εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλό, αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους άνδρες συναδέλφους τους, τουλάχιστον όσον αφορά τις απολαβές» δήλωσε ο συνεργάτης της EY, Γενς Μάζμαν, ειδικός σε μισθολογικά θέματα.