13) Λαμπερή πρεμιέρα για Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο Παντελίδη στο Estate Night Club

Ο Τριαντάφυλλος και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ξεκίνησαν τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους στο Night Club “Estate”. Στη λαμπερή πρεμιέρα διακρίναμε προσωπικότητες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και γνωστά πρόσωπα του αθηναϊκού night life που διασκέδασαν με τις δυνατές ερμηνείες των δυο αγαπημένων καλλιτεχνών καθώς και με το εκρηκτικό Dj Set της Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

2 δελτιο

λεζάντα: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Νίκος Ιωάννου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Πάνος Λαζαρέτος, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Εντυπωσιακό launch party για το νέο application κεράσματος “brooqly” 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το launch party του νέου application “brooqly” στην καρδιά της Αθήνας, στο “Lohan Nightclub”. Οι ιδιοκτήτες Πάνος Λαζαρέτος και Νίκος Ιωάννου υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά πλήθος φίλων και συνεργατών αλλά και πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της πρωτεύουσας, που έσπευσαν να γνωρίσουν το νέο application. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι βρέθηκαν στο αγαπημένο club της Αθήνας, κέρασαν και κεράστηκαν ενώ διασκέδασαν με την ψυχή τους με το εκρηκτικό Dj Set του Δημήτρη Ουγγαρέζου!

Το brooqLy είναι μια νέα καινοτόμα πλατφόρμα κεράσματος, που επανεφευρίσκει το Social Networking! Με ενα download γνωρίζεις κόσμο και ξεκινάς τα κεράσματα από κοντά, αλλά και από μακριά! Είτε είστε στο σπίτι ενώ οι φίλοι σας διασκεδάζουν μπαίνετε στην εφαρμογή, βρίσκετε το μαγαζί και τους κερνάτε (Remote Treating Mode), είτε μόλις μπήκατε σε νέο μαγαζί και θέλετε να κάνετε φίλους χρησιμοποιείτε τη λειτουργία αναζήτησης με δυνατότητα GPS για να αναγνωρίσετε τους νέους σας φίλους και ξεκινάτε μια νέα γνωριμία με ένα κέρασμα (In-Shop Treating Mode).

 

3 δελτίο

Η Ultra-Premium Cîroc Vodka ξανασυστήθηκε στο κοινό της μέσα από ένα ξεχωριστό event

Μέσα από ένα μοναδικό event, ωδή στο Celebration Culture της Αθήνας, η Ultra-Premium Cîroc Vodka ξανασυστήθηκε στο κοινό της.

Highlight της βραδιάς ήταν το special fashion act από τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος παρουσίασε την capsule collection του, Freedom, και έκλεψε τις εντυπώσεις! Για τον celebration χαρακτήρα της Cîroc Vodka, παρευρέθηκε η Josephine, με ένα vibrant μουσικοχορευτικό show, ενώ την υπόλοιπη βραδιά έντυσε μουσικά ο Dj Pitsi, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με τις μουσικές επιλογές του. To “high-energy” event της Cîroc ήταν μια βραδιά γεμάτη μόδα και μουσική, με φόντο την Ακρόπολη.