7) Λουμίδης Παπαγάλος – Ένα χαρμάνι γεμάτο Ελλάδα

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Χρήστος Μάστορας συναντιούνται στη νέα καμπάνια του αγαπημένου μας ελληνικού καφέ Λουμίδης® Παπαγάλος®.

Ο αγαπημένος καφές των Ελλήνων επιστρέφει με νέα καμπάνια και μία ακόμα αναπάντεχη συνύπαρξη. Με έμπνευση ένα φλιτζάνι καφέ Λουμίδης® Παπαγάλος®, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Χρήστος Μάστορας συζητούν για δημιουργία, για τη νέα γενιά αλλά και την αγάπη για τον τόπο μας. Γιατί τελικά ο καθένας μας είναι φτιαγμένος από μοναδικό χαρμάνι, όπως μοναδικό είναι και το χαρμάνι του αγαπημένου μας καφέ Λουμίδης® Παπαγάλος®.

Με κεντρικό μήνυμα «Ένα χαρμάνι γεμάτο Ελλάδα», η επικοινωνία ξεδιπλώνεται μέσα από διαφορετικές ταινίες, σε τηλεόραση και digital. Η καμπάνια δημιουργήθηκε από την McCann Worldgroup, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η εταιρία TopCut-Modiano, σε σκηνοθεσία του Κώστα Μαρούδη.

 

Say Yes …and Get Impressed!

H τέλεια ληστεία!

Η ιστορία τους δεν έχει γίνει ακόμα ταινία, είναι όμως από τις περιπτώσεις που δεν πιστεύεις ότι συνέβη στην πραγματικότητα!

Τον Ιανουάριο του 2009, κοσμήματα αξίας 6,8 εκατ. δολαρίων κλάπηκαν από τις προθήκες του εμπορικού κέντρου Kaufhaus des Westens, στο Βερολίνο.

Εκείνη την κυριακάτικη νύχτα της 25ης Ιανουαρίου, οι τρεις μασκοφόροι κατάφεραν να διαφύγουν. Ωστόσο, είχαν αφήσει πίσω τους ίχνη DNA, συγκεκριμένα μια σταγόνα ιδρώτα μέσα σε ένα γάντι.

Η αστυνομία έλεγξε το γενετικό υλικό στις εγκληματικές βάσεις δεδομένων της Γερμανίας και διαπιστώθηκε ότι το DNA ανήκε σε δύο μονοζυγωτικούς διδύμους, τους Hassan και Abbas O.

Η αστυνομία τους συνέλαβε έναν μήνα μετά και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη ληστεία. Αντιμετώπιζαν ποινή φυλάκισης 10 ετών.

Λίγο πριν την εκδίκαση της υπόθεσης όμως, τα δυο αδέλφια αφέθηκαν  ελεύθερα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας: «Από τα στοιχεία που έχουμε, μπορούμε να συνάγουμε ότι τουλάχιστον ένα από τα αδέλφια πήρε μέρος στο έγκλημα, αλλά δεν ήταν δυνατό να καθοριστεί ποιο».

Οι μονοζυγωτικοί δίδυμοι μοιράζονται το 99,99% του γενετικού τους κώδικα. Ο μόνος σίγουρος τρόπος να ξεχωρίσεις τους μονοζυγωτικούς διδύμους είναι από τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα, τα οποία δεν είναι ίδια. Μόνο που οι συγκεκριμένοι φρόντισαν να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα!