8) Ξεχωριστές προτάσεις από τα Marks & Spencer για να φέρετε τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα Marks & Spencer σας δίνουν ιδέες και λύσεις για να δημιουργήσετε το πιο τέλειο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, με εντυπωσιακά στολίδια, Festive διακοσμητικά και αρωματικά
χώρου. Στολίστε το σπίτι σας με λαμπερές γυάλινες μπάλες και στεφάνια με κουκουνάρια, καρυοθραύστες και πολυτελή κρεμαστά στολίδια, αρωματικά κεριά και διακοσμητικά μαξιλάρια. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και για κάθε γούστο.
Προσθέστε μια πινελιά εορταστικής μαγείας και στην κρεβατοκάμαρα, επιλέγοντας βαμβακερά Χριστουγεννιάτικα κλινοσκεπάσματα με τεχνολογία StayNew™ σε όμορφα χρώματα και print, για να
απολαύστε στιγμές χαλάρωσης με την πιο όμορφη διάθεση.
Ανακαλύψτε τη Χριστουγεννιάτικη Homewear συλλογή στα καταστήματα, αλλά και online στο www.marksandspencer.gr

 

Say Yes …and Get Impressed!

 

Η μοναδική εκκλησία χωρίς σκεπή βρίσκεται στη Λήμνο!

Η Παναγία Kακαβιώτισσα που βρίσκεται στο νησί της Λήμνου πήρε το όνομά της από το βουνό Κάκαβο στο οποίο βρίσκεται το ξωκλήσι της. Είναι διάσημη για έναν ιδιαίτερο λόγο: δεν έχει σκεπή! Πρόκειται για τη μοναδική παγκοσμίως άσκεπη εκκλησία, η οποία είναι χτισμένη μέσα σε μια εσοχή που σχηματίζουν τα βράχια.

Το ξωκλήσι είναι γνωστό ήδη από το 1305, όταν μοναχοί από τον Άγιο Ευστράτιο, που ανήκαν στη μονή Μεγίστης Λαύρας, εγκαταστάθηκαν εκεί με σκοπό να προστατευθούν από επιδρομές Τούρκων κι έτσι περιήλθε στην ιδιοκτησία της μονής.

Η πρόσβαση στον ναό γίνεται μέσω ενός μονοπατιού που οδηγεί στην κορυφή του βουνού Κάκαβου. Ανεβαίνοντας το μονοπάτι, οι επισκέπτες απολαμβάνουν το υπέροχο τοπίο και την εντυπωσιακή θέα προς τον κόλπο του Μούδρου.

Πολλοί πιστοί που θέλουν να προσευχηθούν σε ένα ήσυχο κα απομονωμένο μέρος επισκέπτονται το συγκκεριμένο ξωκκλήσι, ενώ αποτελεί πόλο έλξης και για τους επισκέπτες της Λήμνου, καθώς δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο.