6) Νέο smartphone από τη HUAWEI: ανακάλυψε την προσιτή πολυτέλεια του HUAWEI nova 9!

Το νέο HUAWEI nova 9 είναι εδώ και με τον εξαιρετικά κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό του, την τετραπλή του κάμερα, τις ισχυρές του επιδόσεις και την ανθεκτική του μπαταρία, θα σας συναρπάσει! Από τις 5 Νοεμβρίου διατίθεται στην ελληνική αγορά. Είναι ένα smartphone δυναμικό, κομψό, ανεξάρτητο και κατασκευασμένο έτσι ώστε να λειτουργεί ως πανίσχυρος προσωπικός βοηθός, ιδανικός για πολυάσχολους, σύγχρονους και δημιουργικούς ανθρώπους που παραμένουν δραστήριοι όλο το 24ωρο. Με τετραπλή κάμερα Ultra Vision που επιτρέπει στους χρήστες να απαθανατίζουν τις αγαπημένες τους στιγμές, ακόμη και τη νύχτα-νύχτα, οι φωτογραφίες έχουν πάντα επαγγελματική ποιότητα, είτε πρόκειται για πορτρέτο, είτε για πανοραμικές φωτογραφίες, είτε για αστικά τοπία, είτε για κοντινά πλάνα.  Το nova 9 παρέχει και προηγμένες δυνατότητες λήψης βίντεο 4K, όπως front/rear recording, AIS Video Stabilization, και Night Selfie Video.

Έχει πάχος μόλις 7,77 χιλιοστά και βάρος περίπου 175 γραμμάρια. Τέλος, η μπαταρία του HUAWEI nova 9 χρειάζεται μόνο 15 λεπτά για να φορτιστεί στο 53% και 38 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως χάρη στην υποστήριξη 66W HUAWEI SuperCharge.

 

2 δεΛΤΙΟ

 

Η τεχνολογία Micro Led οθονών της LG βραβεύτηκε στο
International Light Convergence Expo 2021

 

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) έλαβε το “Presidential Award” στο International Light Convergence EXPO 2021, για την τεχνολογία Micro Led. Η LG ανέπτυξε μια νέα μέθοδο εφαρμογής στην οποία τα RGB chips μεταφέρονται απευθείας στην πλακέτα σύνδεσης του Thin Film Transistor (TFT), αντί για την παραδοσιακή πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος. Η καινοτομία της LG
φέρνει νέες συναρπαστικές δυνατότητες, προσφέροντας ρεαλιστικές εικόνες υψηλής ανάλυσης με βαθύτερο μαύρο.
Το Micro LED προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας με εξαιρετική φωτεινότητα, αντίθεση και ευκρίνεια. Οι οθόνες είναι αυτοφωτιζόμενες και χρησιμοποιούν μικροσκοπικές διόδους εκπομπής φωτός. Η βραβευμένη τεχνολογία νέας γενιάς Micro LED της LG προσφέρει ζωντανά, ακριβή χρώματα και βαθύ μαύρο για μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Ο
εξαιρετικός σχεδιασμός αυτής της ευέλικτης οθόνης δίνει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το μέγεθός της, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες τους και στους επιθυμητούς χώρους. Όλα αυτά συνοδεύονται από κομψό, απρόσκοπτο σχεδιασμό, που ενσωματώνεται άψογα σε κάθε χώρο.