13) Οι Black Friday προσφορές της D-Link, λίγο πριν τις γιορτές

 

Η Black Friday πλησιάζει, και φέτος η D-Link σας δίνει την ευκαιρία να
αποκτήσετε προηγμένη τεχνολογία σε απίστευτες τιμές. Από Wi-Fi routers τελευταίας τεχνολογίας έως έξυπνες οικιακές κάμερες.
Τα προϊόντα της D-Link που θα βρίσκονται σε Black Friday προσφορές είναι:

Wi-Fi

DIR-X1560 – σειρά AX1500 Wi-Fi 6 Router, με τιμή €61,90

COVR-1102 – σειρά AC1200 Dual Band Mesh Wi-Fi System (2-Pack) με τιμή €74,90

DAP-X1860 – σειρά AX1800 Mesh Wi-Fi 6 Range Extender με τιμή €69,90

Smart Home

DCS-8600LH – mydlink Full HD Outdoor Wi-Fi Camera με τιμή €89,90.

 

Say Yes …and Get Impressed!

Tο σύμβολο @ αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία του email μας. Πόσοι, όμως, γνωρίζουν για την προέλευσή του;

Η πρώτη χρήση του στο διαδίκτυο ήταν το 1971, και οφείλεται σε έναν προγραμματιστή υπολογιστών, τον Ray Tomlinson ο οποίος έστειλε το πρώτο email στα χρονικά της ιστορίας! Ο Tomlinson χρειαζόταν κάτι για να διαφοροποιήσει το όνομα του email από τη διεύθυνση του εκάστοτε κεντρικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η ανακάλυψή του άλλαξε το διαδίκτυο για πάντα.

Αν και το σύμβολο είχε προηγηθεί στο διαδίκτυο, η παρουσία του στο πληκτρολόγιο της δεκαετίας του ’70 ήταν αυτό που αναζητούσε ο Tomlinson, ο οποίος χρειαζόταν ένα σύμβολο για να ξεχωρίσει το όνομα του email από τις διευθύνσεις του κεντρικού υπολογιστή. Έτυχε, λοιπόν, να δει το συγκεκριμένο σύμβολο που σχεδόν κανείς δεν χρησιμοποιούσε και περνούσε απαρατήρητο, και εκείνος το χρησιμοποίησε ως διαχωριστικό!

Παλαιότερα, το σύμβολο @ χρησιμοποιούνταν συχνά, κυρίως, για επαγγελματικούς σκοπούς. Πριν από αιώνες, οι έμποροι χρησιμοποιούσαν αυτό το σύμβολο για να υποδείξουν τη μέτρηση κάποιου προϊόντος προς πώληση. Η πρώτη καταγεγραμμένη χρήση του συμβόλου @ χρονολογείται τον 16ο αιώνα. Ένας ιταλός έμπορος από τη Φλωρεντία χρησιμοποίησε το σύμβολο σε ένα γράμμα το 1536. Λεγόταν Φραντσέσκο Λάπι και το χρησιμοποίησε ως σημάδι για να περιγράψει έναν αμφορέα, καθώς οι έμποροι εκείνη την εποχή χρησιμοποιούσαν  αμφορείς για να μεταφέρουν τρόφιμα.