9) «Πάτα το κουμπί» στο Public και απόκτησε τις καλύτερες μικρές οικιακές συσκευές!

Εμπνέοντας τους ανθρώπους ώστε ν’ απολαμβάνουν τη ζωή, το Public κάνει τη ζωή των καταναλωτών πιο απλή, πιο εύκολη, πιο διασκεδαστική και τους λέει «Πάτα το Κουμπί», προσκαλώντας τους να γνωρίσουν τη μεγάλη γκάμα από μικρές οικιακές συσκευές που προσφέρει!
Αυτόν το Νοέμβριο, το Public μας προσκαλεί να «πατήσουμε το κουμπί» στη νέα ρομποτική σκούπα iRobot και να γνωρίσουμε τις δυνατότητές της, μπαίνοντας σε διαγωνισμό για μοναδικά δώρα!
Οι καταναλωτές που θα επισκεφτούν το κατάστημα Public στο Golden Hall το Σάββατο 06/11 και την Κυριακή 07/11, ώρα 11.00 – 15.00 και το κατάστημα Public στο Athens Metro Mall την Παρασκευή 19/11, ώρα 17:00 – 21:00 και το Σάββατο 20/11, ώρα 11:00 – 15:00 θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις σκούπες iRobot εν δράσει, να τις δοκιμάσουν, να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσουν μια σκούπα iRobot
Combo 113!
Προσφέροντας λύσεις που απαντούν στις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών και λειτουργούν άμεσα, αξιόπιστα και χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις, οι άνθρωποι του Public προτείνουν ειδικά επιλεγμένες μικρές οικιακές συσκευές που δουλεύουν εξαιρετικά απλά.

 

Say Yes …and Get Impressed!

Περίεργες πληροφορίες για τα νεογέννητα!

Ξέρατε ότι τα νεογέννητα δεν μπορούν να γευτούν το αλάτι; Τα μωρά έχουν ήδη ανεπτυγμένη την αίσθηση της γεύσης… αυτό όμως δεν ισχύει για το αλάτι. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα μωρά αρχίζουν να αισθάνονται τη γεύση του αλατιού στον τέταρτο περίπου μήνα.

Κάτι άλλο που πολλοί δεν ξέρουν είναι ότι τα νεογέννητα κλαίνε… χωρίς δάκρυα! Αυτό συμβαίνει επειδή οι δακρυγόνοι αδένες τους ξεκινούν να λειτουργούν μεταξύ της τρίτης και δωδέκατης εβδομάδας.

Επίσης, τα μωρά έχουν περισσότερα οστά από τους ενήλικες και μάλιστα η διαφορά είναι μεγάλη! Συγκεκριμένα, 300 οστά έχουν τα μωρά, ενώ 206 οι ενήλικες. Όσο το μωρό αναπτύσσεται, κάποια από αυτά τα οστά ενώνονται μεταξύ τους.