12) Πόση HUAWEI τεχνολογία χωράει στο Black Friday;

Αν αναρωτιέστε «Πόση τεχνολογία χωράει στο  Black Friday;» η απάντηση δίνεται μέσα από τις προσφορές των προϊόντων της HUAWEI.

Smartwatches, Bluetooth ακουστικά (freebuds), laptops και tablets έρχονται σε ασυναγώνιστες τιμές. Αν επιθυμείτε να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε τη φυσική σας κατάσταση όλο το 24ωρο, τα HUAWEI Watch 3 Pro και HUAWEI Watch 3 σας δίνουν τη λύση. Επίσης, με τα HUAWEI Watch GT2, μπορείτε να βρείτε τον προσωπικό trainer που αναζητούσατε, αλλά και το HUAWEI Watch Fit θα σας προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εμφάνιση ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε και τα απόλυτα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i. Τα HUAWEI FreeBuds Pro και HUAWEI FreeBuds 4i, ξεχωρίζουν για την ποιότητα του ήχου και τη μεγάλης διάρκειας μπαταρία.

Στην κατηγορία των laptop δελεαστική πρόταση αποτελούν τα HUAWEI MateBook 14 και HUAWEI MateBook D14.

Τέλος, ένα αξιόπιστο tablet με απεριόριστες δυνατότητες είναι το HUAWEI MatePad 11,το πρώτο που διαθέτει οθόνη που υποστηρίζει refresh rate 120 Hz.

 

2 δελτιο

 

 

Νέα αναβάθμιση Sonos με υποστήριξη DTS Digital Surround

Η αναβάθμιση του λογισμικού Sonos S2, με νέες δυνατότητες συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για αποκωδικοποίηση DTS Digital Surround είναι άμεσα διαθέσιμη στα app stores. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση του λογισμικού μέσα από την εφαρμογή Sonos (Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις Συστήματος > Έλεγχος για Ενημερώσεις).
Η τάση “Hollywood at Home” συνεχίζει να κυριαρχεί. Το 60% των Αμερικανών ερωτηθέντων σε πρόσφατη έρευνα της Sonos, δήλωσε ότι προτιμά να βλέπει νέες ταινίες στο σπίτι παρά στους κινηματογράφους. Έχοντας αυτό υπόψη, η Sonos διευκολύνει ακόμη περισσότερο την απόλαυση του αγαπημένου σας περιεχομένου με εξαιρετικό ήχο, προσθέτοντας υποστήριξη για την αποκωδικοποίηση DTS Digital Surround, καθηλώνοντας τους χρήστες να απολαύσουν τους Blu-Ray δίσκους τους, τις κονσόλες παιχνιδιών και πολλά άλλα. Η ενημέρωση χρησιμεύει επίσης ως ένα επόμενο βήμα στην προσπάθεια της Sonos να εκδημοκρατίσει τον ήχο υψηλής ποιότητας με προϊόντα που είναι εύκολα
στη χρήση, ακούγονται υπέροχα και είναι συμβατά με οποιαδήποτε μορφή ψυχαγωγίας.