10) Σημαντικές διακρίσεις για τη METRO AEBE στα HR Awards 2021

Η METRO έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα HR Awards 2021. Σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς που αναδεικνύουν τη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στη χώρα.
Στην εποχή του Covid-19 και των παρατεταμένων περιοριστικών μέτρων, η εταιρία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργαζόμενοί της να αισθάνονται ασφαλείς και να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση με πρωτοποριακές υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τη δουλειά και την καθημερινότητά τους.
Αναλυτικά, η εταιρία κέρδισε 2 SILVER και 1 BRONZE βραβείο:
 SILVER: Most Innovative use of Technology in HR, με την υποψηφιότητα “To πρωτοποριακό LMS της FlexLearn που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες της METRO” (με τη συνεργασία της FlexLearn)
 SILVER: Best Internal Use of Academies, με την υποψηφιότητα “Η δύναμη της γνώσης στο χέρι σου! METRO &FlexLearn το έκαναν πράξη!” (με τη συνεργασία της FlexLearn)
 BRONZE: Best Crisis Management Strategy, με την υποψηφιότητα “METRO Covid-19 Response”.

 

Say Yes and Get Impressed!

Homo bodoensis: Ανακαλύφθηκε νέος πρόγονος του ανθρώπινου είδους!

Ο Homo bodoensis ζούσε στην Αφρική πριν 500.000 χρόνια και μετά έφτασε στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο. Οι ερευνητές θα αναζητήσουν απολιθώματά του στην Ευρώπη, οπότε υπάρχουν πιθανότητες να βρεθούν ίχνη του και στην Ελλάδα.

Το μοναδικό είδος του γένους Homo που κατάφερε να επιβιώσει είναι ο Homo sapiens, αλλά κάποτε στη Γη ζούσαν και ενδέχεται να  συνυπήρχαν διαφορετικά ανθρώπινα είδη.

Η πιο πρόσφατη σημαντική ανακάλυψη ήταν ο Homo Floresiensis, γνωστός και ως «Χόμπιτ» που ανακαλύφθηκε στο νησί Φλόρες της Ινδονησίας.

ο Homo bodoensis υπήρξε άμεσος πρόγονος του homo sapiens. Πήρε το όνομά του από ένα κρανίο ηλικίας 600.000 ετών που είχε βρεθεί στην περιοχή Bodo D’ar της Αιθιοπίας το 1976.