7) SWAROVSKI: Ένας κόσμος εορταστικών θαυμάτων

 

Κρεμαστά στολίδια που καθρεφτίζουν μια φωτιά να τρεμοπαίζει, λάμψη που χαρακτηρίζει κάθε γιορτινή ημέρα, δώρα με θαυμαστό περιτύλιγμα και περιεχόμενο, το καθένα αφορμή για μία μοναδική στιγμή όπου το κρύσταλλο αντανακλά τη μαγεία της εποχής μέσα από την προσφορά του δώρου – θαύματος.
Από τα αστέρια-κορυφές στο Κέντρο Ροκφέλερ της Νέας Υόρκης και τη γκαλερί Vittorio Emanuele II του Μιλάνου, μέχρι τη φετινή παρουσία της Annabel στο Λονδίνο έως τις γαλήνιες στιγμές στο σπίτι, η Swarovski μας παραπέμπει πάντα στις γιορτές.
Το brand υπό την Creative Director Giovanna Engelbert, καλεί τους καταναλωτές σε ένα εορταστικό ταξίδι, συνάμα κομψό, παιχνιδιάρικο και άνετο, ενώ αναδεικνύει τρία κύρια εορταστικά τελετουργικά: τον προσωπικό καλλωπισμό, την ανταλλαγή δώρων και τη διακόσμηση του σπιτιού. Για την Engelbert, «Το νόημα της εορταστικής περιόδου είναι να ερχόμαστε κοντά και, ιδιαίτερα μετά τα τελευταία χρόνια, είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι που δίνουμε πνοή ζωής σε αυτή την αίσθηση ζεστασιάς μέσω του εορταστικού μας προγράμματος. Ο στόχος μας είναι να ξανανιώσουμε αυτή την αίσθηση χαρωπής μαγείας που βρίσκεται
στο επίκεντρο της εποχής».

 

2 deltio

DUR Mid Season Sale έως -30% στα φυσικά καταστήματα και online

Ήρθε η εποχή που το ανδρικό κοινό μπορεί να επισκεφθεί τα φυσικά
καταστήματα DUR ή το ηλεκτρονικό κατάστημα www.dur.gr και να
επωφεληθεί από τις προνομιακές τιμές των Mid Season Sale που αγγίζουν το -30% σε όλη τη νέα collection AW2122’.
H νέα συλλογή της DUR AW2122’, “DARING TIMES,” ήρθε και καλωσορίζει το φθινόπωρο και τον χειμώνα με μοναδικές εκπτώσεις σε όλα τα ενδύματα μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2021. Η νέα collection της DUR συνδυάζει αρμονικά το κλασικό με το μοντέρνο και την ποιότητα με την άνεση, σεβόμενη πάντα τη μόδα που αποτελεί προσωπική υπόθεση του καθενός. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αποτελούν μια ακόμα αφορμή για συμφέρουσες αγορές για το ανδρικό κοινό που θέλει να ξεχωρίζει με τις ενδυματολογικές του επιλογές μέσα από συνδυασμούς που εκφράζουν τη διάθεση και το προσωπικό του γούστο. Τα business και casual πουκάμισα, τα over-shirt με ιδιαίτερη σύνθεση, τα διαχρονικά μονόχρωμα Polos, τα “must-have” chino, τα jackets και τα μοκασίνια είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις της DUR για εμφανίσεις που κάνουν το δικό τους statement.