11) Τα Χανιά, η νέα πόλη στο χάρτη της Wolt

Συνεχίζεται δυναμικά η γεωγραφική επέκταση της Wolt, με τα Χανιά να αποτελούν τη νέα πόλη στην οποία είναι διαθέσιμη η μοναδική εμπειρία της δημοφιλούς εφαρμογής online delivery, ενώ παράλληλα προχωράει
με ταχείς ρυθμούς η ανάπτυξη του portfolio της εφαρμογής με νέες κατηγορίες προϊόντων.
Η πόλη των Χανίων είναι η 5η πόλη στην οποία η Wolt εγκαινιάζει τη λειτουργία της εντός του 2021, έπειτα από το Ηράκλειο, τη Λάρισα, την Πάτρα και το Βόλο. H Wolt αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για τα εστιατόρια και καταστήματα της πόλης, καθώς μέσω της εφαρμογής μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.
Παράλληλα, παρέχει συμπληρωματικό εισόδημα στους συνεργάτες διανομείς, οι οποίοι επιλέγουν ελευθέρα πότε, πού και πώς θέλουν να εργαστούν. Επιπλέον, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες για ακόμη πιο εύκολη πλοήγηση.

 

2 δελτίο

Η Πρωτοβουλία Ευθύνης του Dettol «Προστασία Πρώτης Τάξης» συνεχίζεται και τη φετινή σχολική χρονιά!

 

Το Dettol συνεχίζει και τη φετινή σχολική χρονιά την Πρωτοβουλία Ευθύνης «Προστασία Πρώτης Τάξης» που έχει αναλάβει προς τους μαθητές της Α’ Δημοτικού, με στόχο να πραγματοποιηθεί το όραμα του brand για έναν πιο καθαρό και υγιή κόσμο ξεκινώντας πραγματικά από την αρχή.
Η Πρωτοβουλία «Προστασία Πρώτης Τάξης», είναι ένα διετές πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Dettol, που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά την προηγούμενη σχολική χρονιά, και αναπτύχθηκε σε 3 βασικούς πυλώνες, την προϊοντική δωρεά, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσα στις σχολικές αίθουσες και το μουσικό project με την Έλενα Παπαρίζου. Η Πρωτοβουλία, στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης των μικροβίων στην τάξη και στην ενθάρρυνση των παιδιών να υιοθετήσουν μια ρουτίνα υγιεινής που θα κρατήσει τα ίδια αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα ασφαλή.
Φέτος, η «Προστασία Πρώτης Τάξης» συνεχίζεται με τη δωρεά προϊόντων Dettol σε Δημόσια Δημοτικά σχολεία επιλεγμένων Δήμων σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).Το Dettol, θέλοντας να σταθεί δίπλα σε όσους το έχουν περισσότερη ανάγκη, προσφέρει περισσότερα από 6.000
προϊόντα.