12)To Kenshō Psarou βραβεύεται με την κορυφαία διάκριση Greece’s Leading Boutique Hotel 2021 στα World Travel Awards

Το Kenshō Psarou κέρδισε τη διάκριση Greece’s Leading Boutique Hotel 2021 στα World Travel Awards. Το δεδομένο ότι τα World Travel Awards είναι βραβεία που ψηφίζονται από το κοινό και
από τους επαγγελματίες του τουρισμού και της φιλοξενίας σε παγκόσμιο επίπεδο καθιστά πολύ σημαντική τη συγκεκριμένη διάκριση.

Το Kenshō Psarou  είναι ένα ξενοδοχείο που δίνει έμφαση σε όσα έχουν πραγματική ουσία. Απόλυτα ενταγμένο στο μαγικό φυσικό τοπίο της Μυκόνου, το Kenshō Psarou είναι μια σύγχρονη ερμηνεία της αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής.

Με αυθεντικά design icons σε όλους τους χώρους, με διακεκριμένο εστιατόριο και spa που παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, προτείνει στους επισκέπτες του μια διαφορετική, αληθινά exclusive εμπειρία διαμονής.

2 θεμα

Το UNO® συνεργάζεται με τη Nike και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για μία “Wild” συλλογή προϊόντων 

Η Mattel ανακοινώνει τη νέα συνεργασία μεταξύ του
UNO® και της Nike με μια σειρά προϊόντων που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον κορυφαίο αθλητή του NBA, πολυτιμότερο παίκτη του πρωταθλήματος για το 2019-2020 και μεγάλο θαυμαστή του παιχνιδιού με κάρτες UNO®.
«Θέλω κάθε προϊόν να είναι γνήσιο και αυθεντικό και το να παίζω UNO® με τα αδέρφια μου είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
«Η συνεργασία με τη Nike και τον Γιάννη για τον σχεδιασμό και την επιμέλεια αυτής της συλλογής μας τιμά ιδιαίτερα και δείχνει ότι το UNO® μπορεί να φέρει κοντά τους ανθρώπους, όπως η οικογένεια Αντετοκούνμπο», δήλωσε ο Ray Adler, Global Head
of Games, Mattel.

Μέρος της συνεργασίας είναι και το UNO! Mobile app, μια εφαρμογή για κινητά σε συσκευές iOS και Android που θα περιλαμβάνει και την ειδική UNO έκδοση με την υπογραφή του Γιάννη. Με τις κάρτες, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον νέο κανόνα του Γιάννη και να διακοσμήσουν το προφίλ τους με θεματικά έπαθλα. Οι κάρτες και τα έπαθλα θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του UNO x Giannis app
event, από την 1η Νοεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου.